Cirkelträning

Eftermiddagen gick i ett svep! Möten och så företagsträning vid halv fem med Fitness Collection, idag var vi en liten styrka som körde cirkelträning i 45 minuter. Jag gillar den träningsformen, få ta ut sig under en begränsad tid och sedan en ny utmaning. Jag är ju en jobbig tävlingsmänniska och går igång på allt som har en klocka som tickar. Fitness Collection har verkligen gjort skillnad för min träning under året, varje vecka väntar nya saker. Imorgon är det dags för bikramyoga igen. Superkul att ha tillgång till 120 olika studios.

Träningskläderna kommer ifrån Casall. Dom är så otroligt mjuka! Efter träningen unnade jag mig massage och sedan åkte jag hem och gjorde middag till mig själv. Det är lite tomt utan barnen här, ibland griper verkligheten tag i mig, att dom saknas men jag försöker tänka att dom har det bra och att vi ses i övermorgon. Nu ska jag gör något som håller tankarna i styr, nämligen testa vår nya ansiktsserie och sätta mig och jobba!

 1. Ellen skriver:

  Kan du inte visa lite bilder eller filmer från era träningar? blir så otroligt nyfiken på att få se vad ni håller på med 😀

 2. FT skriver:

  Får man jobba för dig om man är tjock och ointresserad av träning?

 3. Det är nyttigt att sakna och som du själv säger blir det bättre sen med varannan vecka 😊

 4. Om du gillar att ta ut dig och tävla så tror jag att crossfit är något som skulle passa dig. Du tävlar konstant mot dig själv för att bli bättre. Kom och prova ett pass, eftersom ni är så många så kan vi hålla ett pass bara för er någon tid som passar.

  1. J skriver:

   Enbart om ni ingår i Fitness Collection. Bella gör inget utan den typen av egenvinning.

 5. Härligt med varierad träning! Jag längtar såååå mycket efter att börja röra mig igen när bebis är ute och min kropp är bara min igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..