ANNONS

Cirkelträning

/

Eftermiddagen gick i ett svep! Möten och så företagsträning vid halv fem med Fitness Collection, idag var vi en liten styrka som körde cirkelträning i 45 minuter. Jag gillar den träningsformen, få ta ut sig under en begränsad tid och sedan en ny utmaning. Jag är ju en jobbig tävlingsmänniska och går igång på allt som har en klocka som tickar. Fitness Collection har verkligen gjort skillnad för min träning under året, varje vecka väntar nya saker. Imorgon är det dags för bikramyoga igen. Superkul att ha tillgång till 120 olika studios.

Träningskläderna kommer ifrån Casall. Dom är så otroligt mjuka! Efter träningen unnade jag mig massage och sedan åkte jag hem och gjorde middag till mig själv. Det är lite tomt utan barnen här, ibland griper verkligheten tag i mig, att dom saknas men jag försöker tänka att dom har det bra och att vi ses i övermorgon. Nu ska jag gör något som håller tankarna i styr, nämligen testa vår nya ansiktsserie och sätta mig och jobba!

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00