NTH-söndag

Vid tre idag träffades Nordic Tech House hemma hos mig för styrelsemöte. Vi satt mellan 15-19, otroligt skönt att ha en söndag eftermiddag och hinna gå igenom saker i lugn och ro. Jag önskar att jag kunde berätta mer om allt som händer men det är mycket som är konfidentiellt eftersom vi jobbar med så många kunder. Men vi söker just nu fler webbutvecklare till oss, maila contact@nordictechhouse.com.

Jag hade ett enormt flyt, jag fick nämligen ett bud av Fabrique mitt under mitt preppande av fika av en slump! Dom gjorde PR för en ny bok och med kom bullar och bröd.

Detta team gör mig så otroligt glad. Att få jobba med Linus (blonda) är en ynnest, han är min äldsta vän och fantastiskt duktig. Vi är väldigt lika varandra till sättet. Kreativa och doers. Pingis och Viktor (glasögon) är också lika vilket är roligt. Ekonomer och strateger. Patrik är ingenjör. Det är ett komplement till oss alla. Nu har alla precis kilat iväg och jag ska klura på vad jag ska äta till middag och sedan fortsätta jobba. Det känns lite märkligt att vara i huset utan barnen. Jag kan inte minnas sist jag hade en söndag här själv, oftast är jag iväg på middag när jag är barnfri. Men nu vill jag förbereda mig inför vecka som väntar, nästa helg väntar Italien.

  1. Linda skriver:

    Tycker Pingis är så sjukt cool!! Tänk att få ha henne som mentor! En riktig super duo Bella och Pingis!:D

  2. Sophie skriver:

    Nyfiken på varför pingis är barbent på vintern ☺️

  3. Vad lämpligt att det kom bud så passande 😄

  4. Vilken tajming med budet! Hoppas ni hade ett bra och givande möte! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..