ANNONS

NOI

/

Imorse vaknade jag upp på Nobis hotell, fantastiskt mysigt med staycation. Jag har nyss ätit frukost i sängen, mer vardagslyx går nog inte att få. Igår testade vi en ny resturang inne på Nobis som heter NOI. Det är en europeisk bistro och vet ni? Jag har hittat ett nytt favvo-ställe i Stockholm! Bardot har alltid varit mitt vardagsrum och nu har jag hittat en ny stor favorit. Riktigt bra vegetariska alternativ, massa goda desserter och härlig musik. Vi satt där från åtta till tolv, tiden verkligen flög men det var så festlig stämning.

Hanna och Isolina

Betor till varmrätt med getost

Så roligt att springa på bästa Mia förresten! Det var två år sedan jag var i Florida och spelade in Parneviks. Nu ska jag checka ut och kila iväg och träna. Sedan väntar fyra timmar styrelsemöte hemma hos mig med Nordic Tech House. Det blir roligt!

41
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00