ANNONS

Filmvisning

/

Fredag! Barnen och jag tog sovmorgon imorse. Dröjde oss i sängen till halv åtta, åt frukost länge och i omgångar och så lämnade jag strax efter nio. När jag kom till kontoret blev det avstämning och sedan filmvisning! Det vi spelade in i tisdags var nämligen klart imorse. Herregud som vi har skrattat, vilka insatser!

Idag väntar en lugn fredag, interna möten, lunch med min bästa vän, träning och en halvtimmas massage. Jag tänkte hämta barnen lite tidigare och ha en eftermiddag ihop. Jag ser fram emot fredagsmys med dom men också egen tid efter nattning. Jag har umgåtts med kollegor/vänner alla kvällar denna vecka och det fortsätter i helgen så ikväll blir min enda egna kväll. Jag tänker mig ett bad, en kopp te, en ny tidning och sova tidigt.

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00