ANNONS

Vårkläder

/

– I samarbete med Babyshop –

Det har varit en riktigt intensiv vecka, inte minst idag nu när jag är i London. En av anledningarna till att jag föredrar den här sortens veckor framför lugna veckor är för att jag tycker att man tar tillvara bättre på sina lugna stunder. Här om dagen hann jag förbi Babyshops butik i Sturegallerian mellan ett möte och ett lunchmöte för att införskaffa vårkläder till barnen.

Det blev tuffa sneakers från Addidas till både Gillis och Sally (så kan vi matcha alla tre!). Till Sally blev det också en rosa bomberjacka, jeans från Levis och en söt tröja från Chloé. Till Gillis blev det en klassisk mörkblå mjuk tröja från Ralph Lauren, svarta jeans och en grön jacka med tryck på ryggen från Tao & Friends.

I tisdags offentliggjorde jag ett ambassadörskap, och idag kan jag faktiskt göra det igen. För även Babyshop är ett av mina ambassadörskap under 2018, vilket är oerhört kul! Jag har jobbat med Babyshop länge och känner verkligen att det är ett givet varumärke att bygga ett långsiktigt samarbete med! Jag uppskattar verkligen deras breda sortiment av allt från kläder till bilbarnstolar och leksaker. Kvalitét står i fokus och dem har ett ständigt fokus på ekologiska och hållbara märken.

– I samarbete med Babyshop –

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00