Vårkläder

– I samarbete med Babyshop –

Det har varit en riktigt intensiv vecka, inte minst idag nu när jag är i London. En av anledningarna till att jag föredrar den här sortens veckor framför lugna veckor är för att jag tycker att man tar tillvara bättre på sina lugna stunder. Här om dagen hann jag förbi Babyshops butik i Sturegallerian mellan ett möte och ett lunchmöte för att införskaffa vårkläder till barnen.

Det blev tuffa sneakers från Addidas till både Gillis och Sally (så kan vi matcha alla tre!). Till Sally blev det också en rosa bomberjacka, jeans från Levis och en söt tröja från Chloé. Till Gillis blev det en klassisk mörkblå mjuk tröja från Ralph Lauren, svarta jeans och en grön jacka med tryck på ryggen från Tao & Friends.

I tisdags offentliggjorde jag ett ambassadörskap, och idag kan jag faktiskt göra det igen. För även Babyshop är ett av mina ambassadörskap under 2018, vilket är oerhört kul! Jag har jobbat med Babyshop länge och känner verkligen att det är ett givet varumärke att bygga ett långsiktigt samarbete med! Jag uppskattar verkligen deras breda sortiment av allt från kläder till bilbarnstolar och leksaker. Kvalitét står i fokus och dem har ett ständigt fokus på ekologiska och hållbara märken.

– I samarbete med Babyshop –

 1. Hur viktigt är det för dig att företag du samarbetar med faktiskt har bra arbetsmiljö och avtal för sina medarbetare? Anställda på babyshops lager saknar kollektivavtal. Dom arbetar för skitlöner (utsäkta språket) och får 0 kronor i ob-ersättning för kvällar och helger. Jag tror inte du är medveten om detta, men skulle vilja se att en person med ditt inflytande skulle vara mer noggrann med att samarbeta med företag som erbjuder goda arbetsvillkor.

  Mvh Sandra

 2. Hanna skriver:

  Häromdagen frågade någon i kommentarerna om du och o delade lika kring kläder och så och du skrev att du betalade det mesta. Men känns mest som du får allt gratis till barnen ändå?

  1. Åsa skriver:

   Hej! Jag läste inte svaret/kommentaren ang dela lika kring kläder, men det finns ju inget som säger att föräldrarna behöver lägga samma summa på kläder. Om jag köper märkeskläder och barnens pappa (min exman) köper på HM spelar ju ingen roll. Barnen har ”mina” kläder hos mig och pappans hos honom. Ytterplagg och saker som skridskor, träningskläder mm delar vi på kostnaderna för. Dvs sådant de använder oavsett vems vecka det är. Det där får man ju lösa sinsemellan, det finns ingen regel (förutsatt att barnen bor lika stor del av tiden hos respektive förälder, annars blir det underhåll mm).

   1. Anna skriver:

    Bara för att en bloggare har ett samarbete betyder det inte att hen får alla produkter därifrån gratis.

 3. Litar du på barnens ”nanny”?

  1. Sofia skriver:

   Nä, därför låter hon henne ta hand om dem.

  1. Tara skriver:

   Arijana – Klart hon inte gör – hon åker givetvis bort över dagen o låter barnen vara med någon hon inte litar på.

   *iblandundrarmanhurfolktänker*

 4. Sara skriver:

  En vanlig människa har kvar 3000 kr efter att allaräkningar och mat är betalda enligt novus och då blir de kläderna för dyra på babyshop för exempelvis en ensamstående förälder. Förstår att kvalité är viktigt, synd bara att inte alla barn har lika förutsättningar att ha god kvalité. Onödigt dyrt med exempelvis ull i Sverige.

  1. Anna skriver:

   Sara, kunde inte ha sagt det bättre själv. Barnkläder är dyrt!
   Jag vill bara tillägga att bara för att det är märkeskläder behöver kvalitén inte vara bättre. Eftersom delar av familjen är från USA köper vi ofta barnkläder där när vi är över. Och visst är kläderna billigare. Märken som RL anses ju jättefint här i Sverige men är inte lika fint där. RL är faktiskt prismässigt nästan på samma nivå som HM i Sverige – lite konstigt. Men OK, jag köper inte kläderna i NY utan i Utah. Sedan har de helt andra märken där som är riktigt bra och har bra anseende där som inte en kotte har hört talas om i Sverige.

  1. Emma skriver:

   Kan OMÖJLIGT stämma

  1. Anita skriver:

   Kära Sara, 3000kr är bara 300€ och med den summan gör man ingenting. Kan barnens far att erbjuda samma priskategori eller gör skillnaden mellan de två bostäderna någonsin ökande?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..