8 h i London

Dagen började lite strulig. På planet dog min telefon, jag hade tappat den på mitt stengolv tidigare under morgonen och den lyste helt grön och ringde upp SOS i London flera gånger. Jag hade noll tid mellan mina möten så Sascha var snäll och sprang till Apple och köpte en ny iPhone X till mig. Pingis och jag hade en massa möten på raken, en investmentbank och sedan träffade vi grundaren av Elemis. Otroligt roligt att träffa Noella! Vi pratade om hur Löwengrip och Elemis kan samarbeta. Efter det blev det ytterligare möte som kanske var dagens viktigaste. Det gick strålande!

Kappa Stylein, topp Styleins, jeans Zara och klackar Chanel. Vi lånade konferensrummet på Knightsbridge hotell under dagen. Vid fem väntade en taxi mot flygplatsen där vi alltså är nu. Jag har fått fina uppdateringar hemifrån idag, barnen har varit och haft picknick under eftermiddagen med pannkakor i solen. De var så glada när de ringde. Sådant lugnar mammahjärtat. Jag landar sent ikväll och sedan är det raka vägen hem och krypa ner bland två fina barn.

 1. Roligt att din business går bra!

 2. Julia skriver:

  Intressant resa 🙂

 3. Elin skriver:

  Undrar hur ev affärer kommer att påverkas av att England går ur EU ? Vore kul med dina tankar om det.

 4. Oh herregud om man bara kunde göra så, springa iväg och köpa en telefon bara sådär utan att ens behöva tänka efter! Nu känner jag mig lite småbitter över min ekonomi, haha 😀

  1. Emma skriver:

   Jo hon har det ju mycket gott ställt men antar att hennes företag betalar då telefonen är ett sådant viktigt verktyg i hennes jobb. Sedan är det inte alla med företag som kan göra så men har en en bra försäkring kan en ju få tillbaka delar av pengarna iallafall.

 5. Maria skriver:

  Pingis är verkligen vacker! Klär sig så snyggt jämt 🙂

  1. Maria skriver:

   Din svarta topp var också väldigt fin, vart är den ifrån? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..