ANNONS

8 h i London

/

Dagen började lite strulig. På planet dog min telefon, jag hade tappat den på mitt stengolv tidigare under morgonen och den lyste helt grön och ringde upp SOS i London flera gånger. Jag hade noll tid mellan mina möten så Sascha var snäll och sprang till Apple och köpte en ny iPhone X till mig. Pingis och jag hade en massa möten på raken, en investmentbank och sedan träffade vi grundaren av Elemis. Otroligt roligt att träffa Noella! Vi pratade om hur Löwengrip och Elemis kan samarbeta. Efter det blev det ytterligare möte som kanske var dagens viktigaste. Det gick strålande!

Kappa Stylein, topp Styleins, jeans Zara och klackar Chanel. Vi lånade konferensrummet på Knightsbridge hotell under dagen. Vid fem väntade en taxi mot flygplatsen där vi alltså är nu. Jag har fått fina uppdateringar hemifrån idag, barnen har varit och haft picknick under eftermiddagen med pannkakor i solen. De var så glada när de ringde. Sådant lugnar mammahjärtat. Jag landar sent ikväll och sedan är det raka vägen hem och krypa ner bland två fina barn.

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00