ANNONS

Kvinnliga imperium!

/

Något jag alltid har brunnit för är att lyfta andra kvinnor och deras business. Det är så häftigt med vår influencer-bransch, hur den drivs och ägs av oss kvinnor. Jag tror inte alla har förstått vilken makt det innebär för kvinnor över hela jorden. Kvinnor har alltid varit bra på att bygga sociala nätverk. Om vi tidigare har byggt dom inom samma stad kommer vi snart ha nätverk som är globala tack vare sociala media. Om vi använder de till att bygga egna varumärken, byta kapital med varandra (investera), konsumera av varandra och peppa när energin svackar – Kommer vi bygga imperium.

Idag var jag på lunch som Anitha Schulman bjöd in till. Hon har gjort en fina underkläder för Chambres.

Vi var ett gäng kvinnor på plats. Under mina år som bloggare och entreprenör har det inte alltid varit så att alla har velat hjälpa varandra och stämningen på events har varit ganska stel. Men det är som att något har hänt, man förstår att vi lever i en tid då man måste växa tillsammans och hjälpas åt att sprida det alla gör – Det tillsammans blir en enorm makt som vi alla tjänar på. Nu pratar jag inte om kvinnorna ovan, de är fantastiska och enormt generösa – Utan generellt. Men nu händer det grejer i influencer-branschen, det innebär att vi kommer att fortsätta få se bolag runt om i världen växa enormt snabbt.

Vid fyra hämtade jag barnen. Vi åt middag och gosade en massa i soffan. Barnen var lite trötta. Vi pratade mycket om kärlek för ett av barnen berättade att hen blivit kär i en i förskolan. Helt plötsligt gick jag från att vara en ganska cool mamma till att bli sådär gammal och snubbla på orden ”Oj vad roligt, det är ju faktiskt väldigt härligt att få bli lite pirrig i magen när man är kär”… Alltså av allt man kan säga? Jag fångade upp det innan läggdags igen så att barnet kunde somna med fina varma tankar om den nya situationen.

Lilleskutt-plåster efter paper cut. Nu sover barnen och jag har jobb som väntar! Trevlig kväll på er.

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00