Kvinnliga imperium!

Något jag alltid har brunnit för är att lyfta andra kvinnor och deras business. Det är så häftigt med vår influencer-bransch, hur den drivs och ägs av oss kvinnor. Jag tror inte alla har förstått vilken makt det innebär för kvinnor över hela jorden. Kvinnor har alltid varit bra på att bygga sociala nätverk. Om vi tidigare har byggt dom inom samma stad kommer vi snart ha nätverk som är globala tack vare sociala media. Om vi använder de till att bygga egna varumärken, byta kapital med varandra (investera), konsumera av varandra och peppa när energin svackar – Kommer vi bygga imperium.

Idag var jag på lunch som Anitha Schulman bjöd in till. Hon har gjort en fina underkläder för Chambres.

Vi var ett gäng kvinnor på plats. Under mina år som bloggare och entreprenör har det inte alltid varit så att alla har velat hjälpa varandra och stämningen på events har varit ganska stel. Men det är som att något har hänt, man förstår att vi lever i en tid då man måste växa tillsammans och hjälpas åt att sprida det alla gör – Det tillsammans blir en enorm makt som vi alla tjänar på. Nu pratar jag inte om kvinnorna ovan, de är fantastiska och enormt generösa – Utan generellt. Men nu händer det grejer i influencer-branschen, det innebär att vi kommer att fortsätta få se bolag runt om i världen växa enormt snabbt.

Vid fyra hämtade jag barnen. Vi åt middag och gosade en massa i soffan. Barnen var lite trötta. Vi pratade mycket om kärlek för ett av barnen berättade att hen blivit kär i en i förskolan. Helt plötsligt gick jag från att vara en ganska cool mamma till att bli sådär gammal och snubbla på orden ”Oj vad roligt, det är ju faktiskt väldigt härligt att få bli lite pirrig i magen när man är kär”… Alltså av allt man kan säga? Jag fångade upp det innan läggdags igen så att barnet kunde somna med fina varma tankar om den nya situationen.

Lilleskutt-plåster efter paper cut. Nu sover barnen och jag har jobb som väntar! Trevlig kväll på er.

 1. Sanna skriver:

  Fantastiska Isabella, det är det här jag tycker är mest fantastiskt med dig och att läsa din blogg, att du använder dina framgångar, din makt och möjlighet till påverkan på ett positivt sätt och att lyfta andra kvinnor. Så otroligt välbehövligt när många av oss som inte är inom buisiness och affärsvärlden tappar sugen av alla hinder och tunga ”system” där det är motigt att vara kvinna. Så skönt att känna att det öppnas upp områden där manlig struktur inte spelar någon roll utan kvinnor kan växa och frodas och nå sina fulla potential ändå <3

 2. Visst är det otroligt? 😄

 3. Alice skriver:

  Åh det är så peppande att höra att det blivit lite varmare i influenser-världen. Man har verkligen kunnat ta på spänningen tidigare och man verkade klättra uppåt genom att vara provocerande på ett elakt sätt. Nu känns det roligare!

 4. Malin skriver:

  Det är väl fint att glömma bort de mer osmickrande grejerna de här kvinnliga infuencer-businessarna bidrar med. Tjejer som vill vara i centrum och bli beundrade och få likes växer sig starka pga av att andra blir avundsjuka och köper vad de än säljer. Kanske jämför man sitt egna tråkiga liv och får ångest, ätstörningar och annat. Det är lika mycket makgalenhet och falska ryggdunkningar som bland killar tycker jag. Samma skrot och korn är vi människor nånstans. Du har ju själv sagt att du inte har tid med att lyssna på andra. Jag ser bara att du tar och inte ger. Vad gynnar mig tänker du och utnyttjar världen.

 5. Ååh så mysigt med att h*n blivit kär! Det är nog den bästa känslan i livet! Skit i alla negativa kommentarer, barn kan visst få ett pirr i magen.
  https://caloveline.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..