ANNONS

Matbaren och äppelpaj

/

Vilken dag! vid 13.00 började vi spela in ett kortare avsnitt av Being Bella för att kunna visa upp för kommande tv-kanaler etc. Det är ett avsnitt som liksom summerar allt som kommer att hända i reality showen och jag måste säga att jag har världens bästa kollegor som ställde upp och presenterade helt otroligt! Jag kan inte minnas när jag skrattade såhär mycket. Det var såklart helt frivilligt att vara med, men herregud så kul. Alex Schulman var dagens regissör och han var otrolig. Om han är vass framför en micron måste jag säga att han är snäppet vässade bakom, hans förmåga med tajming är fantastisk. Resten av teamet från Perfect Day var också extremt professionella.

Jag gjorde sista scenen strax innan 18.00. Att filma i fem timmar låter kanske inte så jobbigt men hjärnan är verkligen mos efteråt. När vi drar igång efter sommaren kommer det att bli färre timmar men lite oftare istället. Samt att man kommer in i det och vänjer sig. Hur som helst, när jag var klar stod jag mellan två val. Att åka hem, göra en omelett till middag och slänga mig på sängen med en stor chokladkaka och tidningar. Eller, äta middag ute med trevligt sällskap…

Det blev Matbaren! Jag åt denna rätt med ärtor som är ljuvlig samt en rätt med svamp. Jag älskar att sitta i deras bar. Mysig stämning.

Mina fina Chanel på fötterna

Påväg hem blev det ett stopp på Coop för att handla ingredienserna till äppelpaj. Nu blir det ett bad medan den gräddas och sedan väntar serien Silicon Valley och paj. Inte direkt hur en klassisk kväll brukar se ut för mig men jag kan inte tänka mig ett bättre avslut efter denna intensiva dag!

Kram på er,

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00