Vår lördag

Imorse skulle jag ta med barnen till Minisats men på plats ville Sally inte. Inget av barnen krånglar speciellt mycket så när tårarna inte slutade när jag försökte gå efter fem minuter ihop tänkte jag att det nog finns en anledning till det här beteendet. I vanliga fall är det bara att vinka hejdå men idag var det något som gjorde att hon vägrade och det ville jag lyssna på. Vi skippade att försöka mer och åkte hem och tränade på golvet med musik istället. Det blev inte lika intensivt kanske men vi hade roligt tillsammans. Gillis nya favoritlåt är Despacito och jag är lycklig över ett få en säsong till med den sommarplågan hehe…

Sally gör yoga!

Vid tolv åkte vi hem till Faye och Jacob för att grilla halloumi-burgare och leka med fåren. Det var fantastiskt väder ute så vi kunde sitta ute. Det är så roligt att lyssna in Lace Laboratorys resa, jag har verkligen bytt ut varenda trosa till Lace efter att vi lärde känna varandra. Det är kul att få ha så mycket vänner som driver företag, vi sporrar varandra och pratar utmaningar. Vid halv fem åkte vi in mot stan igen, barnen och jag hade lite helg-feeling i kroppen så vi åkte till resturang Agnes och åt middag. Vi mumsade chokladglass till efterrätt alla tre, barnsligt gott.

 1. Hr skriver:

  Väldigt tråkigt/opersonligt att Nannyn inte benämns vid namn. Mina barn tilltalar alla vid sitt namn. Bara en liten tanke, tror det blir en fina relation då.

 2. M skriver:

  Tyvärr tror jag du känner så för att du ännu inte hittat ”det där” i en partner.
  Jag och min sambo är inne på vårt 10:e år tillsammans. Jag brukar säga att när man hittat en person som man skulle kunna mörda en gång om dagen men ändå är den du vill somna jämte varje kväll så har du hittat ”det där”. En burk creme fraiche kan vara det största problemet som paret du såg har, eller det minsta. Min sambo gör mig tokig nästan varje dag, men jag skulle kliva över lik för honom.
  Du kommer förstå det den dagen du har hittat din speciella person, det är ingenting som går att förklara – det måste upplevas.

 3. Maria skriver:

  Alltså, bra skrivet, Blondinbella. Men tänk om du skulle ha samma insikt i andra situationer. Du vet paret som bråkade om en creme fraiche? Precis som Sallys gråt kanske det grälet handlade om andra känslor egentligen. Det är inte fel att känna känslor eller att uttrycka dem. Ofta är det ju annat bakom dessa smågräl som vissa par har. Ha lite ödmjukhet inför det.

 4. Hannah skriver:

  Vad fint gjort av dig med Sally ❤️

 5. clara skriver:

  Åh, blir så glad av att läsa det här. Jobbat som barnpassare och på fritidsverksamhet osv, och det är rätt jobbigt med föräldrar som bara lämnar sina barn när de är ledsna. Så tänker att det var väldigt skönt för den personen som jobbade där också 🙂 Blev ju bra tillslut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..