ANNONS

Vår lördag

/

Imorse skulle jag ta med barnen till Minisats men på plats ville Sally inte. Inget av barnen krånglar speciellt mycket så när tårarna inte slutade när jag försökte gå efter fem minuter ihop tänkte jag att det nog finns en anledning till det här beteendet. I vanliga fall är det bara att vinka hejdå men idag var det något som gjorde att hon vägrade och det ville jag lyssna på. Vi skippade att försöka mer och åkte hem och tränade på golvet med musik istället. Det blev inte lika intensivt kanske men vi hade roligt tillsammans. Gillis nya favoritlåt är Despacito och jag är lycklig över ett få en säsong till med den sommarplågan hehe…

Sally gör yoga!

Vid tolv åkte vi hem till Faye och Jacob för att grilla halloumi-burgare och leka med fåren. Det var fantastiskt väder ute så vi kunde sitta ute. Det är så roligt att lyssna in Lace Laboratorys resa, jag har verkligen bytt ut varenda trosa till Lace efter att vi lärde känna varandra. Det är kul att få ha så mycket vänner som driver företag, vi sporrar varandra och pratar utmaningar. Vid halv fem åkte vi in mot stan igen, barnen och jag hade lite helg-feeling i kroppen så vi åkte till resturang Agnes och åt middag. Vi mumsade chokladglass till efterrätt alla tre, barnsligt gott.

33
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00