ANNONS

Yogayama

/

Jag älskar våra företagsträningar! Varje vecka är vi på ett nytt ställe. Det finns ju 120 studios att välja på inom Fitnesscollection så hittills i år har vi aldrig besökt samma två gånger. Idag blev det yoga på Yogayama. Jag brukar äta deras lunch på Koloni som ligger en trappa upp, väldigt gott.

Jag tänkte lite på det där med body, mind och soul. Jag pratar ju alltid om tårtbitar och klurade på vägen till kontoret om varje dels status:

Body: Tänk hörni, JAG har fått träningsrutiner! För första gången sedan jag var med i Lets Dance way back i tonåren har jag tränat regelbundet i 2,5 månad. Jag tror faktiskt att det kommer att hålla i sig. Jag har boken Hjärnstark och författaren Anders Hansen att tacka. Det var kopplingen mellan hjärnan och träning som fick mig motiverad. Jag vill ju alltid presentera bättre på jobbet och jag känner stor skillnad efter all kondition. Gällande foten så visade röntgen inget, det är inte heller en propp så jag får bara ta det lite lugnt.

Mind: Jag har ett jobb som utmanar mig varje dag intellektuellt vilket jag älskar. Att driva företag handlar inte om att följa en affärsplan utan vad man gör runt omkring den när det inte går som det ska. Det är som att ta sig in i en boxningsring varenda morgonen och behöva vara alert, ha en strategi samtidigt som man hela tiden måste vara igång. Annars blir man knockad.

Soul: Jag känner en inre styrka och ett lugn. Livet ser ut som jag vill ha det idag. Mitt favoritcitat av Warren Buffett blir allt mer sant för varje år som går. ”I have arranged my life so I can do what ever I want”. Jag känner mig framför allt lycklig och tillfreds.

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00