ANNONS

Aurpair sökes!

/

Åh jag behöver er hjälp, jag hade fått kontakt med två amerikanska tjejer på Aupairworld men så fungerade det inte. Hur tycker ni att jag ska gå tillväga? Finns det andra bra förmedlingar? Jag söker en tjej som har engelska som modersmål (helst amerikanska) som kan tänka sig att bo hos oss minst ett år. Mest helst längre. Det är klassiska aupair-sysslor dock på halvtid när jag har barnen så resten av dagarna är det perfekt att kunna plugga på. Det blir många resor eftersom jag gärna har barnen med.

… Vi firade att det var fredag och sol med en god frukost. Ägg, rostade smörgåsar, yoghurt och bär.

Jag önskar en tjej som verkligen blir en guldkant i barnens liv. Någon som tycker om utveckling och lek lika mycket som jag gör, som blir en del av vår familj ett tag men förhoppningsvis någon de har relation med i framtiden också. Ni kanske har en vän som ni tror skulle passa in perfekt? Maila ida@lowengripinvest.se

84
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00