Dom är här!

Lyckan över att få ha barndagar! Vi kom hem strax efter fyra, vi åt en tidig middag kvart i fem och sedan har vi pysslat en massa. Klippt, klistrat, gjort hjärtan, skrivit namnen på alla vi älskar och målat. Gillis var med ett tag men sedan lockade Gustav på Netflix mer. Sally däremot älskar att pyssla. För mig är det ett perfekt sätt att varva ner på. Efter det har vi alla lekt förskola, Sally och Gillis älskar rollekar. Jag var fröken och så skulle alla dockor och gosedjur lämnas hos mig. Gillis sa till Stampe ”Jag ska ut och flyga nu till London, nannyn kommer fyra men jag ska läsa en saga sedan när du ska sova”, Sally sa till Skrollan ”Det kommer att gå jättebra idag! Vad mycket du ska få lära dig”. Herregud vad dom är som små svampar.

Jag vet inte om det beror på min ADHD men jag berättar alltid för dom vad som händer och planeras hela tiden. Det är ju mest för min egen del för att sortera i huvudet men jag hör hur dom tar in och själva går runt och berättar allt som är på gång. Det kan tillexempel vara att Gillis säger ”Nu ska jag kissa, ta på pyjamas, hämta Stampe och sedan ska vi läsa en bok mamma”. Sådär går jag ju och rabblar konstant!

Dom somnade i min säng. Jag ligger faktiskt kvar i mellan dom och jobbar från telefonen. Jag ska strax själv borsta tänderna och försöka somna vid nio. Imorgon är det fredag och jag är redan fredagspeppad, älskar när barndagarna infaller sig en torsdag-söndag. God natt på er!

 1. Sätt de i språkförskola. Det har vi här i Umeå.

 2. Tror det är bra att ”tänka högt”, så de får ta del av vad som komma skall 😊

 3. Pia skriver:

  Härligt med lite klipp och klistra… det borde alla få chansen att varva ner med ibland. Ha en fin helg och hoppas ni får njuta av solen!

 4. Diana skriver:

  Låter som en mysig kväll.
  Jag är så glad att allt går så bra för dig finis.

 5. Ser verkligen mysigt ut och vilka härliga ungar det är. Och ja verkligen – barn suger åt sig som en svamp. 🙂 Brukar du även göra fysiska listor på vad du ska göra en heldag eller bara mentala?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..