ANNONS

Stylein i Oslo

/

Vilken dag i Oslo, antingen skiner solen alltid här eller så har jag bara tur. Direkt när vi landade mötte NRK upp oss på flygplatsen, dom myggade mig och sedan har de hängt på som en fluga på väggen samt gjort ställt några frågor ibland. Programmet kommer att sändas på lördag vid 19.00 som ett längre inslag i Lördagsrevyen. Sedan blev det lunch på Bølgen & Moi. Stylein med Elle Norge bjöd in några fantastiska influencers att visa upp senaste kollektionen. Allt var så fint!

Kavaj från Stylein, topp Filippa K (adlink), byxor FWSS

Jag är med i senaste Elle i Norge

Jag var på plats i egenskap av investerare i Stylein. Jag är otroligt stolt över att få jobba med Elin som är grundare. Det är så roligt att höra henne berätta om visionen med plaggen och hur hon vill klä Stylein-kvinnan. Skandinaviskt minimalism med med kvinnor dekadens. Åh!

Tack alla ni som kom, otroligt trevligt! Nu ska jag flyga hem. Dock är min fot/vad enormt svullen och jag har svårt att gå på den. Inbillar mig att det är en dum propp som väntar men antagligen har något hänt när jag började springa. Ska kolla på foten/vaden imorgon hos min läkare. När jag landar väntar en taxi in till stan, det blir en middag ute på ett italienskt ställe som jag inte har provat än.

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00