ANNONS

Ny investering

/

Idag väntar en spännande dag i Oslo med Stylein och tidningen Elle. Det blir även intervjuer med VG och NRK. NRK hänger på mig hela dagen och gör ett reportage efter min utmärkelse. Jag reser med Simon och Sascha och vi började dagen med en god frukost hos American Express lounge på Arlanda:

Jag har förresten en rolig sak att berätta och det är om Nordic Tech House nya investering. Vi har gått in i Cellaviva, det är ett börsnoterat bolag som forskar inom stamceller. De har även tagit fram en tjänst där man kan spara stamceller från efterbörden vid en förlossning. Forskningen går otroligt snabbt inom just stamceller och Cellaviva är ledande inom det. Målet är att i framtiden kunna använda sina barns stamceller om dom skulle bli sjuka. Det är riktiga eldsjälar bakom och jag är stolt över att få bli en del av deras resa i att förändra och förbättra hälsa för våra barn. Det är en liten investering för varje familj men som kan vara avgörande i framtiden. Ni läsa om investeringen hos Breakit.

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00