ANNONS

Stora förändringar

/

Jag älskar hur dagarna kan vara så varierade, det är fitting för kommande resor och event, vi startar upp ett nytt bolag inom bolagsfamiljen, planerar PR i Oslo imorgon och vi håller på att investera i ett spännande forskningsbolag som har med nyfödda att göra. Mellan det äter vi tårta och sjunger ABBA. Högt i tempo, många bollar i luften som är beroende av ett starkt team där vi alla hjälps åt men fortfarande alltid en rolig stämning.

Dagens outfit, polo från Massimo Dutti, jeans från Wakakuu, väska Prada och klackar från Jennie Ellen (adlink). 

Det händer inte bara mycket saker här utan privat också. Jag fick kila iväg och lunchdejta en person jag tycker om men inte bara det. Jag har tagit upp kontakten igen med en person som inte funnits i mitt liv på sex år.

Livet alltså.

53
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00