Stora förändringar

Jag älskar hur dagarna kan vara så varierade, det är fitting för kommande resor och event, vi startar upp ett nytt bolag inom bolagsfamiljen, planerar PR i Oslo imorgon och vi håller på att investera i ett spännande forskningsbolag som har med nyfödda att göra. Mellan det äter vi tårta och sjunger ABBA. Högt i tempo, många bollar i luften som är beroende av ett starkt team där vi alla hjälps åt men fortfarande alltid en rolig stämning.

Dagens outfit, polo från Massimo Dutti, jeans från Wakakuu, väska Prada och klackar från Jennie Ellen (adlink). 

Det händer inte bara mycket saker här utan privat också. Jag fick kila iväg och lunchdejta en person jag tycker om men inte bara det. Jag har tagit upp kontakten igen med en person som inte funnits i mitt liv på sex år.

Livet alltså.

 1. Lovisa skriver:

  Snygg outfit! Stilren och fin!

 2. Blir varm i hjärtat 😍
  Som följare sen 10 år tillbaka kan jag bara gissa på vem…
  Det som e ju de som e så lyxigt med att vara vuxen- att man ju kan välja själv 😉 och som du sagt att slit lönar sej alltid
  Nu vet jag ju inte om det är den personen jag tänker på men du är alla gånger en oerhörd lärarinna- för alla, stora som små… Allting har sin tid och skalen vi rör oss i säger ju inte allt men så länge vi vågar försöka komma vidare e nog hoppet knappast ute för nån 😉
  Kram!💗

  1. Gissade på att det var en person med stort P 😊

 3. Meli skriver:

  Vad bra för dig! Inte alltid lätt att göra.

 4. Sara skriver:

  Finns ju hur många som helst som hon inte har kontakt med längre så är väl bara att välja och vraka i den högen 🤪

  1. Moa skriver:

   Spot on! 😂

  1. Sara skriver:

   Bara kvinnor kan vara såhär elaka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..