ANNONS

Surprise på Bardot

/

Det har verkligen varit en tisdag utöver det vanliga! Vi har firat Pingis rejält och så ska det ju vara när man fyller 40 år. Vid 19.00 hade hennes närmsta samlats på vårt favvoställe Bardot för att överraska henne. Hennes pojkvän David hade styrt så fint med middag, en massa fina tal och operasång (!). Superkväll med mycket känslor och skratt. Jag är så stolt över att få ha Pingis som bolagspartner.

Klänning Filippa K och väska Chanel

2018… och här kommer en bild från …

… 2012! Hur kan hon inte ha åldrats :- )

Jag fick dock smita halv tio för jag har ett alarm ställt på 05.00. Imorgon väntar en heldag i Oslo med event för Stylein och en massa press gällande min utmärkelse som Sveriges mäktigaste affärskvinna. Kul!

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00