ANNONS

All denna tid!

/

Första dagen när jag lämnar barnen får jag alltid en liten chock efter klockan tre när jag inser att jag inte alls behöver börja samla ihop mig utan har oändligt med tid över. Doer:n kickar in och vill göra allt, vilka ska jag boka in möten med? Vad har jag för jobb som jag inte tagit tag i? Vem vill äta middag? Vad finns det för spa-handlingar kvar? Ska jag träna? Köpa hem en ny bok? Möjligheterna blir oändliga. 90% av mina barnfria dagar är ju redan bokade till sommaren men så ibland kommer det en sådan här kväll. Jag har nog aldrig åkt hem vid sex någon gång och gjort inget. För mig är det slöseri på tid. Det finns för mycket roligt.

Vad blev det då? Lugn träning, en massa stretch och middag på Tako med en vän som slutade alldeles för sent. Kall chablis och sashimi är inte helt fel en måndag kväll!

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00