ANNONS

Uppfostran

/

Idag är jag piggare tack och lov. Somnade mellan två barn halv tio igår. Förmiddagen började lugn:

Barnen kollade på film, mumsade mackor och ritade teckningar till mig. Jag hann läsa några reportage i Vanity Fair. När jag gick och hämtade kaffe och kom tillbaka insåg jag dock att det var dags att ta sig ut:

”Kreativt kaos”

Halv tio drog vi på oss kläder för att gå ut och busa. Jag har vissa saker i min uppfostran som jag är hård med och det är att alltid vara trevlig och artig mot alla man möter, vara lugn på restauranger/allmän plats och klä på sig själv utan tjafs. Jag skulle få en chock om något av barnen plötsligt sprang ifrån mig i en butik eller höjde rösten på en restaurang. Sådant händer inte. Det har krävts många minuter ibland för att vänta in ett barn som inte vill ta på sig i overall men jag har alltid varit konsekvent och idag vet dom att man klär på sig när det är dags. Annars sitter vi kvar.

Tillfällen/situationer där jag inte har varit konsekvent är att plocka upp sina leksaker på kvällarna, ta bort tallrik/skrapa efter middagen och ibland serverat yoghurt till middag när de inte gillat det som serverats. Sedan sömnen då, att de alltid kan komma in till mig och sova. Allt ovan är ju bara att ta tag i. Gällande samsova är ju problemet att jag tycker att det är mysigt. Sedan har jag inte stressat när det gäller att vänja av blöja. Gillis slutade i somras och Sallys potträning tänkte jag börja med i sommar. Det kanske är i vissas ögon lite sent?

Underställ från Hanro, täckbyxor från J.Lindeberg. Skor Flattered.

Vi tog med oss gårdagens chokladbollar ut, ännu godare idag

När vi kom hem blev det Beauty bar i köket, allas naglar (även tå) målades i fina rosa och röda nyanser. Sedan blev det banan-pannkakor till mellis med nyttigare variant av Nutella och hallon till. Barnsligt gott. Nu blir det film!

157
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00