ANNONS

Hemma sjuk

/

Planen att åka in till stan idag och jobba på förmiddagen blev inte direkt av. Halsen var enormt svullen när jag vaknade vid åtta så jag meddelade mitt team att jag stannade hemma idag. Jag satt larmet på 13.00 och jag sov tills dess. Det är inte likt mig. Jag hämtar barnen vid fyra idag så det kändes skönt att få sova ut rejält. Nu väntar en rejäl frukost och jobb hemifrån från sängen innan det är dags för förskolan. Jag saknar barnen!

Jag har inte lagt upp bilderna från gårdagens samtal förresten hos Dermarome. Egentligen Pingis ha modererat mig, det är lättare att få frågor istället för att föreläsa själv när dagarna är späckade (blev över tio intervjuer igår). Men Simon hoppade in istället och det blev hur bra som helst. Temat på dagen var Empowered by beauty så jag berättade om den digitala resan att bygga Löwengrip.

Trevlig fredag på er! 

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00