Hemma sjuk

Planen att åka in till stan idag och jobba på förmiddagen blev inte direkt av. Halsen var enormt svullen när jag vaknade vid åtta så jag meddelade mitt team att jag stannade hemma idag. Jag satt larmet på 13.00 och jag sov tills dess. Det är inte likt mig. Jag hämtar barnen vid fyra idag så det kändes skönt att få sova ut rejält. Nu väntar en rejäl frukost och jobb hemifrån från sängen innan det är dags för förskolan. Jag saknar barnen!

Jag har inte lagt upp bilderna från gårdagens samtal förresten hos Dermarome. Egentligen Pingis ha modererat mig, det är lättare att få frågor istället för att föreläsa själv när dagarna är späckade (blev över tio intervjuer igår). Men Simon hoppade in istället och det blev hur bra som helst. Temat på dagen var Empowered by beauty så jag berättade om den digitala resan att bygga Löwengrip.

Trevlig fredag på er! 

  1. Unna dig lugn och ro, så du blir frisk! 🙂

  2. Krya på dig! Här väntar en lugn helg, om det inte kommer en bebis vill säga. Är i v.39+2 så det kan ske när som helst nu 😃

    1. Wow! Vad roligt! Hoppas den kommer snart 😊 Min kille (barn alltså) är född i april och jag verkligen älskade årstiden och alla dessa barnvagnspromenader… Det och den fullständiga närheten med bebisen tätt intill är bland det jag saknar mest nu 😃 Lycka till med allt!

  3. Hoppas du piggnar till. Själv ligger jag också och återhämtar mig. Skotertur som slutade med hjärnskakning och whiplash… Ingen mera skoter på ett tag.

  4. Hej! Stort grattis till din vinst, kan man se några intervjuer med dig någonstans? Jag såg på din insta story att du var på flera intervjuer.
    Är så imponerad över dig, lyssna inte på alla negativa kommentarer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..