Jag klarade det!

Igår vaknade jag med ett halsont från helvetet och jag kunde inte ens svälja mitt egna saliv. Jag hade ett glas bredvid sängen som jag spottade i, fruktansvärt. Jag fick inte i mig vatten heller. Kände ett stort ”typiskt” men agerade med att ringa läkare och flytta på intervjuer under morgonen. Jag visste ju att jag skulle vinna Sveriges mäktigaste näringslivskvinna 2018 på kvällen. Med priset väntade intervjuer i papperstidningar under dagen, sedan gala sent på kvällen till midnatt och en lång torsdag med alarmet ställt på 05.00 för tv-intervjuer, radio och event med Åhléns på kvällen. En av våra viktigaste återförsäljare.

Det var bara att trycka i sig stor mängd kortison, alvedon och komma upp i tempo. Jag har ett psyke av stål så jag kan ta mig igenom det mesta på gott och ont. Jag fixade allt under dessa två dagar. Full fart igår och en 15 timmars dag idag. Men efter eventet ikväll unnande jag mig det här:

… En stor tallrik gräddig tryffelpasta på mitt favvohak Bardot. Ljuvligt. Nu har jag precis kommit hem och ska ta en dusch, äta mintchoklad och läsa nya Mama. Imorgon väntar sovmorgon till åtta-nio, en förmiddag på kontoret, ett spabesök och så hämtar jag barnen för att ta helg ihop. Jag är inställd på att känna mig sjuk under helgen eftersom kortisonet bara sätter allt på paus. Men vet ni? Det var det värt.

  1. Sara skriver:

   Till och med dig? Chilla lite med storhetsvansinnet och sluta trakassera alla som gjort inlägg.

 1. Oj wow, inte hunnit se detta förrän nu. Grattis! Vad mäktigt! Och så himla bra jobbat… 🙂

  1. Och du med Jenn – forever abroad! DU är också värt ett fint pris. Priset av att välja att stötta a fellow woman. Här får du din virtuella krona, sätt den på huvudet, din vackra drottning. <3

 2. Sylvia skriver:

  Grattis Isabella! Du är så värd priset.
  Glöm inte att ta hand om dig mitt i allt 🙂

  1. Och du med Sylvia! DU är också värt ett fint pris. Priset av att välja att stötta a fellow woman. Här får du din virtuella krona, sätt den på huvudet, din vackra drottning. <3

 3. Hanna skriver:

  Heja dig! Starkt jobbat. Ibland måste man göra vissa saker fast man är sjuk, bara bita ihop.

  htt://hannafialotta.blogg.se

  1. Och du med Hanna! Starkt jobbat med din posivitet. DU är också värt ett fint pris. Priset av att välja att stötta a fellow woman. Här får du din virtuella krona, sätt den på huvudet, din vackra drottning. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..