Du behöver ingen hejarklack

Det gick bra hos Svd och SVT imorse. Det är alltid lite overkligt när gamla bilder visas som den under:

På ett sätt gick åren så fort. Kanske för att jag alltid haft siktet ställt så högt. Men den erfarenhet som jag har samlat på mig visar ändå på att det är ett antal år som har passerat. Jag är trygg i min kunskap, mina styrkor men också medveten om vad jag inte kan. Priset som jag fick igår gör mig otroligt smickrad men det motiverar mig också att fortsätta. Nu är det världen som gäller och jag har noll oro i kroppen. Det kommer att gå.

Kavaj Wakakuu och T-shirt Lou in Love.

En sak som jag har lärt mig genom åren och fortfarande står fast vid; Du behöver ingen hejarklack runt dig för att lyckas. Det är räcker att kunna stå framför spegeln och se dig själv i ett ögonen. Det förtroendet du bildar med dig själv är allt som krävs. Jag lovar. Mina mål har alltid varit galet höga, människor i min omgivning har nog tyckt att jag varit knäpp stundtals eller i alla fall smått galen. ”Varför måste du hålla det där tempot hela tiden?” Men jag lever ju för det. Mina nya mål är att bli en av världens mäktigaste kvinnor. Och jag kan tänka mig, återigen, att jag låter smått galen men det spelar ingen roll. Dit ska jag!

 1. Alice skriver:

  Hej Isabella!

  Lyssnade precis på podcast-avsnittet där du medverkade i Alex Schulmans podd. Jag är 17 år och kunde verkligen relatera till känslor och situationer som du beskrev från tonåren. Jag har själv en komplicerad relation till mina föräldrar, framförallt min pappa, och bor nu hemifrån. Jag har alltid känt mig udda och haft stora drömmar om framtiden, flyttat från en liten stad till Stockholm för att jag vill mer, jobbar mycket inom restaurang, pluggar lika mycket. Ibland är det tufft, och det är svårt när jag inte längre vet exakt vad jag vill göra och var jag ska börja.. Det hjälper då att lyssna på och läsa om någon som dig, som vet, kan och bara gör. En riktig jävla förebild! Tack för att du delar med dig av ditt driv.

  Kram

 2. Amanda skriver:

  Du är helt otrolig & så inspirerande! Tack för allt du delar med dig av <3

 3. Anna skriver:

  Tycker det är tråkigt att du strövar efter att bli som DN 50-årig utländsk man, när det känns som att män här alltmer trappar mer för att kunna ägna tid år barnen. Det bästa vore väl pm man kunde göra karriär och ha barn, men varför båda precis samtidigt? Varför ströva efter att bli som en omodern gammal pappa som skaffar barnpassning för att kunna jobba?
  Som Schulman skrev, det är inte coolt att jobba mycket, det kan vem som helst göra, det är coolt att vara med sin familj och lägga tiden där <3

 4. Karin skriver:

  Hej!

  Ville bara säga grattis å fråga vad sin snygga gråa blus kommer ifrån som du hade på dig på din instagramstory den med en knut om i midjan o v-ringad👌🏻 Supersnygg👌🏻😘

 5. Jenny skriver:

  Stort grattis till priset. Du inspirerar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..