Årets mäktigaste näringslivskvinna 2018

Första dagen som jag var tillbaka på kontoret i januari så fick min kollega ett samtal, Veckans Affärer hade utsett mig och Kerstin Hessius till Sveriges mäktigaste affärskvinna 2018. VA firade 20 år i år och ville därför ha två vinnare. Ska jag vara helt ärlig så springer jag i sådan takt att inte mycket påverkar mig under tiden, jag vill bara framåt. Men det här gjorde mig tårögd. Jag grät efter samtalet.

På det personliga planet, hur jag har gått från att vara den där bloggtjejen i mångas ögon till att idag få en annan respekt för den tillväxtresa jag har sysslat med under åren. Men framför allt blev jag glad över att få vara den första kvinna som vunnit priset som är född på 90-talet som byggt mina bolag tack vare sociala medier. Det är ett pris till oss alla där ute som jobbar med våra kanaler, kan jag bli Sveriges mäktigaste näringslivskvinna från att ha gått från Blondinbella till idag kan andra unga kvinnor också det.

På nätet finns inget glastak. Bara fantastiska möjligheter som stärks av samarbete mellan varandra.

Klänning Stylein, väska Prada, klackar Manolo Blahnik, örhängen Dulong och armband Drakenberg Sjölin

Jag med ett gäng fantastiska vinnare

Priset jag fick delas ju såklart med hela mitt team. Alla delägare i alla bolag har samma tempo – Vi springer ihop, vår organisation som kämpar varje dag för att göra allt möjligt, alla inköpare som tror på våra produkter. Sedan ett stort tack till er som följer min resa. Många av er har varit med mig i snart 13 år.

Jag hade gärna stannat och tagit en drink efter alla nerver men klockan blev snabbt midnatt och mitt alarm stod på 05.00. Det var inte lätt att somna! Imorse gjorde jag SVD nyhetsinslag och sedan SVT Morgonstudio. Jag har ett gäng åtaganden kvar idag, en föreläsning vid lunch och ikväll väntar ett event för Löwengrip på Åhléns ikväll. Jag skippade min medicin idag för jag lever på så mycket adrenalin efter allt ändå. Jag kör på mitt race idag och checkar ut vid 20.00 och tar lite sovmorgon imorgon. I helgen är det lugn och ro med barnen.

Tack för allt ert stöd under åren! 

 1. Marina skriver:

  Som man säger här i Spanien: Olé, Olé och Olé!!!!! Vilken revansch!!!! Muchas felicidades (Grattis!!!!!!! 🙂

  Mvh,
  Marina i Madrid (och Pyreneerna)

 2. Linnea skriver:

  Hej!

  Jag tycker fortfarande det är en del problem med sidan när den ska ”ladda nya inlägg” – både på telefonen och när jag läser genom datorn. Tråkigt när man inte kan komma mer än en sida, kanske borde finnas en knapp för fler inlägg som ligger där om det inte laddar in. Hade gärna läst fler än dom på din förstasidan men går nästan aldrig.

  För övrigt, STORT grattis till ditt pris igår!! Du är grym och helt klart värd det.

  Kram

 3. Grattis !
  Du är en fantastisk inspirationskälla och en riktig förebild för mig. Ska precis starta mitt första bolag och det är bland annat tack vare dig som jag vågar sikta mot stjärnorna.

  Du är grym !
  Och tack för att du fortsätter köra på ditt race!

 4. Anna skriver:

  Stort grattis till dig Bella, vilken resa du gjort!

 5. Helena skriver:

  Stort grattis! Tänk vad dina barn kommer att vara stolta över dig när de blir så pass stora att de förstår allt det du gjort och gör. Tänk vilken supermamma dem har, privat och offentligt. Jag unnar dig all framgång, som i sig är så imponerande och inspirerande. Genom din blogg har jag fått nya perspektiv och börjat uppskatta mig själv och mina prestationer, liksom ta hand om mig bättre. Jag använder dagligen Löwengrip-produkterna och är så nöjd med dem. Min hud känns lätt, fräsch och ser ren ut.

  Jag hoppas du firar ordentligt, varje dag såklart men lite extra just nu, över allt du åstadkommit. Stort grattis igen, jag hejar på dig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..