ANNONS

Årets mäktigaste näringslivskvinna 2018

/

Första dagen som jag var tillbaka på kontoret i januari så fick min kollega ett samtal, Veckans Affärer hade utsett mig och Kerstin Hessius till Sveriges mäktigaste affärskvinna 2018. VA firade 20 år i år och ville därför ha två vinnare. Ska jag vara helt ärlig så springer jag i sådan takt att inte mycket påverkar mig under tiden, jag vill bara framåt. Men det här gjorde mig tårögd. Jag grät efter samtalet.

På det personliga planet, hur jag har gått från att vara den där bloggtjejen i mångas ögon till att idag få en annan respekt för den tillväxtresa jag har sysslat med under åren. Men framför allt blev jag glad över att få vara den första kvinna som vunnit priset som är född på 90-talet som byggt mina bolag tack vare sociala medier. Det är ett pris till oss alla där ute som jobbar med våra kanaler, kan jag bli Sveriges mäktigaste näringslivskvinna från att ha gått från Blondinbella till idag kan andra unga kvinnor också det.

På nätet finns inget glastak. Bara fantastiska möjligheter som stärks av samarbete mellan varandra.

Klänning Stylein, väska Prada, klackar Manolo Blahnik, örhängen Dulong och armband Drakenberg Sjölin

Jag med ett gäng fantastiska vinnare

Priset jag fick delas ju såklart med hela mitt team. Alla delägare i alla bolag har samma tempo – Vi springer ihop, vår organisation som kämpar varje dag för att göra allt möjligt, alla inköpare som tror på våra produkter. Sedan ett stort tack till er som följer min resa. Många av er har varit med mig i snart 13 år.

Jag hade gärna stannat och tagit en drink efter alla nerver men klockan blev snabbt midnatt och mitt alarm stod på 05.00. Det var inte lätt att somna! Imorse gjorde jag SVD nyhetsinslag och sedan SVT Morgonstudio. Jag har ett gäng åtaganden kvar idag, en föreläsning vid lunch och ikväll väntar ett event för Löwengrip på Åhléns ikväll. Jag skippade min medicin idag för jag lever på så mycket adrenalin efter allt ändå. Jag kör på mitt race idag och checkar ut vid 20.00 och tar lite sovmorgon imorgon. I helgen är det lugn och ro med barnen.

Tack för allt ert stöd under åren! 

102
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00