Up and running

Jag lever! Jag fick en stor dos kortison idag och även imorgon. Det är inte optimalt att lura kroppen såhär men jag har inte riktigt något val idag. Jag tänker ta det lugnt fredag och framåt. Jag är glad att ha en privat läkare, det hade inte direkt gått att åka till vårdcentralen tidigt imorse och förklara läget. Jag tog mig upp ur sängen vid tio, åt frukost och åkte till kontoret. Dagen har gått på löpande band, intervjuer med Dagens industri, TT och snart SVT. Heja heja.

Jag kör min klassisk jobbuniform. Kavaj Stylein, topp DvF, byxor Max Mara och klackar från Stinaa J. Efter intervjun väntar styrgruppsmöte och ett till möte angående ett nytt bolag som vi kickar igång i år. Nordic Tech House hjälper ju främst andra bolag i deras digitala resa men vi har en egen idé också som vi vill skapa. Svårt att låta bli när vi har alla verktyg/rätt personer inom vårt ”entreprenörshus”. Nu ska jag ta en till alvedon och fortsätta dagen, imorgon börjar min dag 5.30 och håller på till 20.00. Det är högt tempo men jag är ändå glad över att jag är i Sverige denna vecka,  jobbigt att flyga när man är dålig. Nästa vecka väntar event i Oslo, sedan investmöte i London och därefter Rom sista veckan i mars (påsk).

 1. Emelie skriver:

  Hej underbara <3
  All creed till dig!
  Jag undrar vad du har för puder/highlighter under ögonen? Magiskt fint och fräscht.

  Stor kram.

 2. Gratis till en fantastisk “resa” och utveckling! Lucks till I fortsättningen.
  Börje

 3. Ella skriver:

  Du är en sådan förebild för så många! Grattis till priset!

 4. Gigi skriver:

  Hallå där och många grattis till dig. Så kul att som ung kvinna lyckas i näringslivet. Bara att fortsätta vara en god förebild för andra unga kvinnor. Heja!🤸🏽‍♀️🤸🏽‍♀️💄

 5. Tess skriver:

  Wow stort stort grattis till en välförtjänt utmärkelse!
  Se till att stanna upp under dagen, andas djupt och känn stoltheten rusa genom kroppen. Du är så värd detta och DU banar väg för andra kvinnor att VÅGA! Tack Isabella och återigen GRATTIS!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..