ANNONS

Up and running

/

Jag lever! Jag fick en stor dos kortison idag och även imorgon. Det är inte optimalt att lura kroppen såhär men jag har inte riktigt något val idag. Jag tänker ta det lugnt fredag och framåt. Jag är glad att ha en privat läkare, det hade inte direkt gått att åka till vårdcentralen tidigt imorse och förklara läget. Jag tog mig upp ur sängen vid tio, åt frukost och åkte till kontoret. Dagen har gått på löpande band, intervjuer med Dagens industri, TT och snart SVT. Heja heja.

Jag kör min klassisk jobbuniform. Kavaj Stylein, topp DvF, byxor Max Mara och klackar från Stinaa J. Efter intervjun väntar styrgruppsmöte och ett till möte angående ett nytt bolag som vi kickar igång i år. Nordic Tech House hjälper ju främst andra bolag i deras digitala resa men vi har en egen idé också som vi vill skapa. Svårt att låta bli när vi har alla verktyg/rätt personer inom vårt ”entreprenörshus”. Nu ska jag ta en till alvedon och fortsätta dagen, imorgon börjar min dag 5.30 och håller på till 20.00.

Det är högt tempo men jag är ändå glad över att jag är i Sverige denna vecka,  jobbigt att flyga när man är dålig. Nästa vecka väntar event i Oslo, sedan investmöte i London och därefter Rom sista veckan i mars (påsk).

36

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00