Hårband i silke

Jag känner mig betydligt i bättre skick idag. Jag sov i nio timmar, åt mysig frukost med barnen och sedan gick jag och tränade. Min morgonstund på löpbandet har nästan blivit helig. Idag lyssnade jag på Tony Robbins podcast, det är min favorit just nu. Han pratade om hur märkligt entreprenörsyrket egentligen är, hur man i början betalar för att få jobba. Det är inte många människor på jorden som utsätter sig för det. Att vilja skapa något som inte existerar, spara ihop pengar för att ta en risk och sedan bara hoppa ut.

Men jag älskar det. Simon och jag pratade lite om igår hur det är för honom att ha en chef med ADHD. Han tog upp hur de små besluten är ointressanta för mig och hur jag älskar stora beslut för att det är då det händer saker. Styrkan i det från mitt håll är väl att jag aldrig går in och petar i andras jobb, alla äger sina projekt/avdelningar. Utmaningen blir att det kan bli ett för stort glapp ledarskapsmässigt i mina visioner och bryta ner det till mål varje vecka. Men det är därför Pingis och jag har ansvariga chefer i alla våra bolag som gör just det jobbet, målsättning. Simon är fantastisk på det. Halva hans roll består av min högra hand och resten kring personal i Löwengrip Invest.

Idag blev det ett hårband! Det är Stylein som har tagit fram det i ett samarbete med Löwengrip.

Jag skulle aldrig drömma om att ta en arbetsroll i bolagen som jag inte är passionerad över. Jag insåg tidigt i min karriär att jag inte är en daglig ledare (COO). Jag har inte det tålamodet och har man inte det behöver man ha en annan COO som älskar det jobbet för personal är allt för att kunna växa. Det är fantastiskt att vara där jag hör hemma idag som  investerare, ägare, kreativ chef, strateg och ansikte utåt. Det är roller som jag älskar varenda dag och vill jobba med livet ut.

Mitt tips är att sikta dit där du hör hemma och gör det snabbt. Att vara på ställen/i roller som inte är du kommer bara att äta din energi och hålla tillbaka din utveckling.

 1. Anna skriver:

  Hej!

  Minns att du skrev att ni åldersmässigt hade stor spridning i dina företag.. vem är det som är anställd hos er som är 60+? Denna person har jag aldrig sett på dina bilder.. ? Kanske vill han/hon inte synas i bloggen??

  Vem jobbar och hur jobbar ni med HR frågor hos er? Du skrev att ni hade extern HR support? Hur tar ni hjälp då och i vilka frågor..? Intressant hur du/ni valt att strukturera upp i just dessa typer av frågor..

  Anna

 2. Linn skriver:

  De röda klackar du bär på insta-story var är de ifrån?

 3. Annica skriver:

  Jag brinner för det jag har i huvudet att starta. Men då jag inte har startkapital till det jag har i åtanke så vill jag samla ihop till det först innan jag prövar mina vingar så att säga. Men jag har något på G, det lovar jag.

 4. Hej! Vart kan jag hitta hårbandet? Superfint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..