ANNONS

Beauty innovation

/

Varje tisdag har Hannah och jag produktmöte, den rutinen har vi haft i över fyra år. Idag kom det prover från vår ena fabrik här i Sverige, det är bland det roligaste som finns! I samband med nya Löwengrip som vi lanserar i maj kommer vi också börja jobba med mer beauty innovation. Det innebär att göra skönhet ännu enklare för oss som har lite tid. En rolig produkt som vi håller på att utveckla är en Overnight Hair Mask.

Många som finns på marknaden idag behöver man fukta håret innan applicering, eller så behöver man skölja ur på morgonen. Jag vill bara kunna dra i håret innan läggdags och vakna snygg. Utan att behöva göra något samt att håret har fått en rejäl kur under natten. Just den produkten håller vi på att utveckla och inatt ska jag få pröva första testet – Jippie!

Vi kan nog vara det märke i hela världen som har en trio av såhär snygga deodoranter! Den i mitten är vår gamla Count on me och den blåa är tidigare Sensitive (ljusblå). Vår nya heter Healthy Glow och tillhör en kroppsserie med samma namn. En ingrediens vi har valt att jobba med i nya healty glow-serien är probiotika, en bakteriekultur. Himla spännande, våra kemister är helt otroliga.

Nu väntar möte med Hannah Widell, vi har något roligt på gång. Sedan ska jag på middag med Marcel på ett ställe jag har velat testa länge. Kul!

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00