Beauty innovation

Varje tisdag har Hannah och jag produktmöte, den rutinen har vi haft i över fyra år. Idag kom det prover från vår ena fabrik här i Sverige, det är bland det roligaste som finns! I samband med nya Löwengrip som vi lanserar i maj kommer vi också börja jobba med mer beauty innovation. Det innebär att göra skönhet ännu enklare för oss som har lite tid. En rolig produkt som vi håller på att utveckla är en Overnight Hair Mask.

Många som finns på marknaden idag behöver man fukta håret innan applicering, eller så behöver man skölja ur på morgonen. Jag vill bara kunna dra i håret innan läggdags och vakna snygg. Utan att behöva göra något samt att håret har fått en rejäl kur under natten. Just den produkten håller vi på att utveckla och inatt ska jag få pröva första testet – Jippie!

Vi kan nog vara det märke i hela världen som har en trio av såhär snygga deodoranter! Den i mitten är vår gamla Count on me och den blåa är tidigare Sensitive (ljusblå). Vår nya heter Healthy Glow och tillhör en kroppsserie med samma namn. En ingrediens vi har valt att jobba med i nya healty glow-serien är probiotika, en bakteriekultur. Himla spännande, våra kemister är helt otroliga.

Nu väntar möte med Hannah Widell, vi har något roligt på gång. Sedan ska jag på middag med Marcel på ett ställe jag har velat testa länge. Kul!

 1. Hej. Kommer dina nya produkter finnas på åhlens outlet?

 2. Jag har fått hem er facemist, båda brun utan sol produkterna och nattmasken. De är alla helt fantastiska! Jag har aldrig kunna använda brun utan sol produkter eftersom min kropp alltid fått allergisk utslag, men inte denna! Man blir fantastiskt fint gyllene i steg. Underbar!

 3. Emma skriver:

  Hej!

  Gud så spännande med en ny lansering och make-over på alla produkter! 🙂

  Har två frågor till dig/er som jag skulle vara enormt tacksam att få svar på.

  1. Jag har rätt så stora problem med svettningar och behöver en hardcore deo under armarna, jag undrar därför VILKEN av era tre deodoranter som är mest effektiv och hjälper mot svettningar mest?

  2. Vad är största skillnaden mellan er nya ”Healthy Glow” och ”Count on me”?

  Ha en fin dag!

  Kram.

 4. Emma skriver:

  Åh! Så spännande och kul med en ny release! 🙂

  Jag har två frågor som jag jättegärna skulle vilja få svar på om det är möjligt.
  1. Jag ser att alla deodoranter är long lasting, men om man har större problem med svettningar, vilken deo skulle du/ni rekommendera?
  2. Vad är största skillnaden mellan er nya ”Healthy Glow” och ”Count on me”?

  Enormt tacksam för svar!

  Ha en fin dag!

 5. Tänk vad trendigt det är att jobba med skönhet, det intresserar ju verkligen alla! 🙂 De mest populära utbildningarna verkar vara naglar, fransar och hudterapeut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..