Pulka och korv

Jag och barnen har haft en rolig söndag. Vid tio gjorde vi en matsäck och åkte och hämtade Nils. Sedan väntade en dag ute i snön, vi åkte en massa pulka och sedan letade vi reda på ett ställe där vi kunde göra korv. Nils hade med sig ett gasolkök så vi stekte korv och åt den med hummus och grönsaker i ett tunnbröd. Så gott! Till det blev det varm choklad och lite kexchoklad till efterrätt. Det är märkligt hur allt smakar så mycket bättre utomhus, ljuvligt med vegokorv.

Sally hade mössa 90% av tiden. Don’t worry. Vi kom hem under eftermiddagen, då var vi alla lite möra så vi gosade in oss i soffan och såg på film efter det har vi bara tagit det lugnt hemma. En fin söndag ihop!

   1. Vi saknar hajpojken , hoppas ni kommer umgås mer på helgerna 👍 kul för dina barn 😍😍😍

  1. Känns lite lustigt att som vuxen person önska att Isabella blir tillsammans med Nils igen.

   Men han är ju så söt, älskade honom!!! Verkar va sååå bra kille!

  1. Aah, glömde bort att man måste leva svart eller vitt, bu eller bä, kött eller veganskt… #tackförpåminnelsen

  2. Nä men fan de är väl bättre att hon äter kött då med. Klart att de inte räcker att hon inte vill äta kött, hon måste leva en vegansklivsstil! Eller så äter hon precis de hon vill…

  3. Sådana här kommentarer är så tröttsamma. Är inte varje animalisk sak en person tar bort från sin vardag en bra sak? Om en person nu äger ett plagg gjort på skinn/päls, får hen då inte äta en vegetarisk kost? Hellre att om man nu äger en päls, avstår från att äta kött (och ja, jag är medveten om att det bästa är att avstå från bägge) för att ”balansera”.

 1. Har du några släktingar som ni träffar regelbundet?
  Själv sörjer jag att mina barn som jag fick efter 40 varken
  har mormor eller farmor i livet.

  1. Jag har aldrig haft mor eller farföräldrar vid min sida. Alla var döda förutom farmor som bara tänkte på sig själv och aldrig fanns där. Träffade henne endast 2 gånger. Och jag mår bra. Aldrig haft nån släkt nära heller och har ingen än idag. Nu har ens syskon fått barn och mamma har blivit farmor och mormor så vi börjar bli en stor familj. Vi har varandra, Men jag förstår att du känner så. Bara du finns där för barnen räcker fint ❤️

 2. Vilken mysig dag!
  Härligt med gamla vänner som man kan återuppta kontakten med. ❤️
  Tänkte på det du skrev om slime i förra inlägget. Jag har en 12-årig dotter som äääälskar slime. Totalt besatt.
  Det enda hon sysslar med om dagarna nu, haha. Hela hennes rum är fullt av slime i små plastburkar och luktar raklödder (viktig ingrediens när man gör slime).
  Tror inte du vet vad du ser fram emot 😅.
  Såg en helt uuunderbar parodi på den gamla 80-talslåten ”Time after time.” ”Slime after slime” heter den som parodi. En stackars pappa som beskriver sin situation med sin dotterns slime. Måste ses!

  https://m.youtube.com/watch?v=I3rkGkv_ATE

  Kram och ha en fin kväll!

 3. Mysigt ! Var har du fått tag på engångs behållarna / muggarna som du har morötter och gurka i ?

 4. Åh ni verkade så himla fina ihop när ni var tillsammans, som gammal bloggläsare hoppas jag ni blir ihop igen! Annars borde du lotta ut honom på bloggen haha 😉 Team Nils! <3

 5. Jag vet knappt hur jag ska börja det här berättelsen, mycket ör ett virrvarr med minnen så vissa saker kan komma i fel ordning. Jag fick bar 2 september, en liten pojke som jsg står helt själv medz pappan är inte närvarande för tillfället.. 19 december insjuknade jsg i feber och ert EP anfall hemma, som tur var hade jag bett min mamma komma över och ta hand om grabben då jag kände mig så sjuk.. msmma kom, hon ringde ambulans, akut hot, akut, dit, tester, röntgen här röntgen där, summan av kardemumman är att dom hittade en tumör, frontallob nånting.. läkarspåkret 🙄🙄jag valde att göra en vaken kirurgi för få det bästa resultatet som möjligt! Några dagar efter operationen ”försvann” min vänster sida, kunde inte rös nåt men nu är fortsatt behandling på schemat och jag hoppas på Uppsala!! Sen kommer det även bli cellgifter. Men jag tar en dag i taget nu…vill ni följa min tunga resa tillbaka så SophiaKarlberg på instagram

 6. Hej! När man läser dina inlägg i bloglovin så är inte alla bilder i inlägget med. Märker det ibland när du refererar till bilder som jag inte ser och då måste jag klicka på ”visa originalinlägg”. Vet inte om det är känt problem eller något du kan göra åt saken men skriver för säkerhetsskull 🙂

 7. Känner igen detdär med mössan, har en på snart 3 år. Ibland ska man ha mössan hela dagen inne och skippa den ute i kylan 😂 De är underbara de små ❤️

 8. Så sjukt det är att man har läst bloggen sen du var tillsammans med Nils, och nu sitter ni och grillar korv ihop. Med allt du har hunnit med emellan. Det är så härligt på något sätt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..