ANNONS

Ljuset

/

När jag vaknade imorse var det ett ljus utanför som var helt fantastiskt. Öppnade upp, gick ner och gjorde kaffe och gick upp och la mig igen för att läsa. Barnen är hos deras pappa så jag passade på att njuta av att få ha en lugn morgon hemma i sängen och dra mig. Jag vet att det inte riktigt är okej att säga men det är faktiskt underbart ibland att ha egna dagar. Att ha barnen på halvtid var det som gav mig ångest när jag ville skilja mig. Jag minns hur jag frågade andra nyskilda om man vänjer sig och svaret var ja. Där och då kunde jag inte ta in det men nu kan jag faktiskt svara ja på den frågan också.

Vissa dagar skär det i hjärtat. Men det kommer lyckliga stunder som dessa där jag försöker njuta parallellt som längtan finns där. Den strategin har jag haft i snart ett år. Ta vara på min egen tid och göra något bra av den. Den längtan jag hinner känna efter dom gör att jag är en mycket bättre förälder när jag väl har de hos mig. Det blir kvalitativa dagar helt enkelt.

Nu ska jag koka ägg, jobba en sväng, träna och äta lunch med en vän. Vid fyra hämtar jag barnen. En väldigt bra lördag med andra ord. Kram!

113
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00