La Sala

Åh vilken rolig kväll det var igår, vi åt middag på La Sala i Puerto Banus och där är det alltid fest. Redan vid 21.00 stod alla och dansade, fantastiskt roligt! Det som är bra med tidiga kvällar är att man kan somna innan midnatt och det var precis det jag gjorde. Dansade järnet nykter och gick hem (det är mitt hemliga knep för att orka). Jag tog sovmorgon till åtta och efter det blev det 4 kilometer i intervaller och lite styrka. Därefter åt Pingis och jag frukost och hade möte. Halv tolv hade jag bokat in massage på hotellets spa Six Senses:

I vanliga fall tar jag alltid lätt spa-massage men efter att ha sprungit regelbundet i åtta veckor fick det bli 80 minuter sportmassage och stretch. Det var som att hela kroppen utbrast TACK TACK TACK. Det gjorde inte alls så ont som jag trodde utan det var bara fantastiskt skönt och jag kom in i en djupare avslappning efteråt. Dock känns det som om jag tränat igen, det värker i hela kroppen på mig!

Bilder från igår när solen tittade fram

.. Och bilder från vår middag! Jag log i princip hela kvällen och känner av det i kinderna idag. Jag älskar mina kollegor och jag är så tacksam över att kunna åka hit såhär. Nu är vi peppade för året och fyllda med nya roliga minnen.

Jag hade på mig ett linne och kjol i silke från Filippa K igår. Bältet från Valerie, skor Chanel och scarfen på min Chanelväska kommer ifrån Wakakuu. Nu ska jag bli fönad i håret på mitt hotellrum och sedan ska jag till flyget. Jag är i Stocholm sent ikväll.

 1. Hej.
  Så härligt ni ser ut att ha haft det.
  Var själv på ett Six Senses Spa förra året med vår ledningsgrupp. Vilken upplevelse.
  Kan varmt rekommendera Douro Vally i Portugal. Sååååå vackert beläget mitt i portvinsdistrikten. En upplevelse. Ett gömställe för ensamtid med sin partner eller ett perfekt ställe för kollegor att få inspiration.

 2. Ullis skriver:

  Har företaget någon miljöpolicy? Flyga som många för en dags konferens.
  Det finns gott om konferensanläggningar i Sverige.

  1. Isabella brukar svara att hon äter vegetarisk mat…Själv tycker jag det är jättetråkigt att ett så framåt företag inte förstår allvaret i klimatfrågan. Det tynger deras varumärke men de verkar inte förstå det själva. Så synd för flera av produkterna är väldigt bra.

 3. Ullis skriver:

  Hur ser ni på mångfald? Det är bara unga svenska tjejer
  och någon enstaka svensk kille. Inte en enda äldre anställd.
  Om ni inte har råd att anställa äldre mer erfarna kan jag tipsa
  om att ni kan få bidrag från Arbetsförmedlingen (dubbla arbetsgivaravgiften tillbaka). Kan t ex vara en äldre VD eller ekonomichef som
  har svårt att få nytt arbete. Nu när ni ska etableras i
  mellanöstern kanske det vore bra med en arab dom kan språket
  och kulturen, även där bidrag från arbetsförmedlingen.

  1. De har en äldre kvinna anställd.

 4. Maria skriver:

  Du verkar ha en så vettig syn på hälsa och nuförtiden låter det som att hälsosamma val kommer ganska naturligt för dig. Mitt mål är att nyttig mat och träning är något som jag inte ska behöva fundera över så mycket, utan istället bara nå en sund grundsyn. Hur såg din resa ut för att komma dit du är idag, hälsomässigt? Vad har du haft för strategier, mål, tricks osv? Och var ska man börja? Tack för all inspiration, du är grym!!

 5. Åh, massage 💆 Jag ska unna mig en gravid-/blivande mammamassage här näst! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..