ANNONS

La Sala

/

Åh vilken rolig kväll det var igår, vi åt middag på La Sala i Puerto Banus och där är det alltid fest. Redan vid 21.00 stod alla och dansade, fantastiskt roligt! Det som är bra med tidiga kvällar är att man kan somna innan midnatt och det var precis det jag gjorde. Dansade järnet nykter och gick hem (det är mitt hemliga knep för att orka). Jag tog sovmorgon till åtta och efter det blev det 4 kilometer i intervaller och lite styrka. Därefter åt Pingis och jag frukost och hade möte. Halv tolv hade jag bokat in massage på hotellets spa Six Senses:

I vanliga fall tar jag alltid lätt spa-massage men efter att ha sprungit regelbundet i åtta veckor fick det bli 80 minuter sportmassage och stretch. Det var som att hela kroppen utbrast TACK TACK TACK. Det gjorde inte alls så ont som jag trodde utan det var bara fantastiskt skönt och jag kom in i en djupare avslappning efteråt. Dock känns det som om jag tränat igen, det värker i hela kroppen på mig!

Bilder från igår när solen tittade fram

.. Och bilder från vår middag! Jag log i princip hela kvällen och känner av det i kinderna idag. Jag älskar mina kollegor och jag är så tacksam över att kunna åka hit såhär. Nu är vi peppade för året och fyllda med nya roliga minnen.

Jag hade på mig ett linne och kjol i silke från Filippa K igår. Bältet från Valerie, skor Chanel och scarfen på min Chanelväska kommer ifrån Wakakuu. Nu ska jag bli fönad i håret på mitt hotellrum och sedan ska jag till flyget. Jag är i Stocholm sent ikväll.

49
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00