ANNONS

Puente Romano

/

Jag var framme på hotellet Puente Romano vid lunch idag så jag hann äta med kollegorna. Det har regnat all tid här men under dagen kom solen fram. Det blev en bra eftermiddag med teamet. Vi pratade mycket strategi med nya Löwengrip. Otroligt peppande och under en punkt fick alla klura kring ändringar dom hade gjort om de hade ägt bolaget, det dök upp en massa bra idéer som vi tar med oss. Kul!

Puente Romano är systerhotell till Marbella Club. Detta är lite större. Rättare sagt så är det enormt och man behöver aldrig lämna det om man inte vill. Det finns en massa fantastiska restauranger, tennisbanor etc.

Vi är två bolag här, här inne satt Löwengrip och bredvid Löwengrip Invest, där är vi dock ”bara fyra” med på resan därifrån. NTH och Flattered är i Sthlm. Det vore roligt att kunna åka alla i framtiden. Kul att mixa med alla anställda, många har blivit nära kompisar under åren ihop.

Blus Lou In Love och klackar Filippa K. Nu har alla fått tid att byta om så strax väntar middag här i Marbella!

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00