ANNONS

Barcelona

/

Ni som följde mig på instastory (snart en kvarts miljon följare där, heja) igår såg att min dag blev rätt lång. När vi väl landade i Barcelona 20.30 var vårt bagage borttappat. Jag gav mitt nummer och bad dom ringa om de skulle hitta väskorna under kvällen och så åkte jag till Soho House och mötte min vän Andreas Vural som av en slump också var i samma stad. Han har 200 resdagar per år så att vi tajmar varandra runt om i världen ibland är ganska kul. Sist var det Cannes. Det blev en väldigt sen middag, några glas vin och inspirerande samtal. Andreas har grundat Happy Plugs och dom finns i hela världen. Det är så tacksamt att få bolla tankar och idéer med någon som ligger steget före.

Vid 01 på natten ringde flygplatsen och sa att väskorna var hittade. Jag kunde ha plockat upp de på morgonen när jag skulle flyga vidare men det kändes skönt att ha mina saker inför natten så jag svängde förbi med en taxi och hämtade upp mina och Pingis väskor. Jag somnade som en stock vid 02.30. Jag älskar ju Hotell Arts i Barcelona men det var inte mycket jag fick se av hotellet, inte ens frukosten imorse. 07.30 väntade taxin till flygplatsen igen så jag gick upp så tätt inpå det gick. Jag hade tänkt att träna imorse men jag unnade mig dom 30 minuterna till att sova.

Pingis stannar kvar i Barcelona under förmiddagen och kommer till middag ikväll. Hon fick till ett spännande möte med den spanska distributören. För min del väntar konferens nu med Löwengrip i Marbella, jag har missat förmiddagen men nu så har jag landat lagom till teamlunch! Jag ser fram emot eftermiddagen, en middag ihop och lite fest. Förra året kom jag hem får nattklubben Oliva vid fem på morgonen. I år får det bli lite lugnare. Tur att jag har mina mamma-gener som gör att man fungerar på fyra timmar sömn tillfälligt, får sova på planet hem imorgon.

Nu väntar konferens, vi hörs!

33
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00