ANNONS

Missat flyg

/

Pingis och jag åkte från kontoret 11 imorse. Flyget skulle gå vid 13.00. Vi tänkte att det borde vara hyfsat lugnt eftersom det är sportlov men istället satt vi fast i trafiken i tre timmar och vi missade planet. Dock var det ingen större fara, Magnus (som är med mig ibland när det är perioder av knäppisar) körde mig och vår fantastiska resebokare Lina klurade på en lösning och vi hann jobba undan en massa. Det som är trist är att det inte går fler flyg till Malaga idag så vi missar en kväll med våra kollegor i Marbella men dom överlever utan oss. Först var planen att flyga till Madrid men det planet vid 14 missade vi också så Istället flyger Pingis och jag till Barcelona ikväll, där hinner vi ta ett glas med en distributör och imorgonbitti flyger vi till Malaga så vi hinner till konferensen oavsett.

Bra lösning!

Topp från Marville Road, jeans Levis (adlink) och skor från Flattered 

16.40 går vårt flyg så nu väntar lunch med Martina som är inköpare här och som har trott på Löwengrip Care & Color för att planera framtiden och vårt sortiment här. Kanske ödet ändå med förseningen, eller lite mer trovärdigt; Vi är rätt duktiga på att ta tillfällen i akt.

68
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00