Missat flyg

Pingis och jag åkte från kontoret 11 imorse. Flyget skulle gå vid 13.00. Vi tänkte att det borde vara hyfsat lugnt eftersom det är sportlov men istället satt vi fast i trafiken i tre timmar och vi missade planet. Dock var det ingen större fara, Magnus (som är med mig ibland när det är perioder av knäppisar) körde mig och vår fantastiska resebokare Lina klurade på en lösning och vi hann jobba undan en massa. Det som är trist är att det inte går fler flyg till Malaga idag så vi missar en kväll med våra kollegor i Marbella men dom överlever utan oss. Först var planen att flyga till Madrid men det planet vid 14 missade vi också så Istället flyger Pingis och jag till Barcelona ikväll, där hinner vi ta ett glas med en distributör och imorgonbitti flyger vi till Malaga så vi hinner till konferensen oavsett.

Bra lösning!

Topp från Marville Road, jeans Levis (adlink) och skor från Flattered 

16.40 går vårt flyg så nu väntar lunch med Martina som är inköpare här och som har trott på Löwengrip Care & Color för att planera framtiden och vårt sortiment här. Kanske ödet ändå med förseningen, eller lite mer trovärdigt; Vi är rätt duktiga på att ta tillfällen i akt.

 1. Ni som letar efter snygga (blå) jeans får shoppa på JFR.se istället! 😉

 2. De jeansen du länkade till, är det verkligen samma som du har på dig? Jag tycker dem du har är riktigt snygga och letar efter sånna, men tycker inte att de länkade är särskilt lika…

  1. linnea skriver:

   De jeans med avskuren kant heter Levi’s Wedgie! Tror det är de enda med klippt kant som de säljer. Annars kan det vara de jeans hon länkar till bara att hon/nån annan själv har klippt kanten. Jag har Wedgie i grått och de är sjukt snygga, lite 90-tals fit på dem. 🙂

  1. emma skriver:

   rätt säker på att det är samma och att bella klippt dom
   längst ner

 3. Herregud, först och främst en eloge till Isabella som trots alla elaka kommentarer fortsätter att skriva sin blogg och därmed inspirera andra ickeavundsjuka personer.

  För mig som är en vanlig kommunanställd liten lantlolla är du, Isabella, en härlig förebild som jag kan använda hos mina högstadieelever. Man kan komma långt med ADHD. Man kan använda kraften och energin till bra saker; det gäller bara att hitta verktyg för att få ihop sin vardag vilket Isabella har gjort. Jag tror stenhårt på det någon sa, vissa föds till farmare medan andra föds till jägare. Jag är farmare medan Isabella är jägare. Vi alla behövs.

  Skönt att bli inspirerad av någon som ser möjligheter när ett flyg missas än att gnälla över otur och snöstorm. Ha en fin dag! 🙂

  1. Elin S skriver:

   Vilken härlig kommentar Gunilla, jag håller med dig till fullo! Ha en fin dag och detsamma till dig Bella 🙂

  1. Väldigt fint skrivet tycker jag! 🙂 Mer kärlek!
   Kram <3

 4. Emma skriver:

  Det är både sorgligt och pinsamt att se vissa kommentarer under majoriteten av inläggen här. Nog för att vi har yttrandefrihet i Sverige, men det innebär inte att man ska ta sig rättigheten att kasta ur sig elaka kommentarer och andra dumheter bara för att personen är offentlig! Snälla, lägg den energin på att göra något som genererar något tillbaka till er själva istället, annars kommer karma tar er längs vägen i livet…
  Isabella; du är en riktig powerkvinna och en stor förebild, heja dig!

 5. Så snygg i sån bekväm, ledig klädsel 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..