ANNONS

Bikramyoga

/

Igår testade jag Bikramyoga hos Bikramyoga Östermalm. Det är yoga i värme. Vi var några från kontoret som körde ett 60 minuters-pass via FitnessCollection. Det tar alltid mer än en timma när man tränar över lunchen, man ska gå i rimlig tid, byta om och ordna med lunch efter duschen. Fastän att arbetstid försvinner för anställda är det värt det. Jag märker själv hur min dagliga träning sedan årsskiftet har fått mig att må otroligt bra och timmarna som jag är på kontoret är jag ännu mer vass och pigg mentalt.

Träning och dagishämtning i rimlig tid är viktigt att ha här för att motverka inre stress. Vi har alltid varit ett aktivt företag och tränat varje vecka (bara jag som inte alltid hängt med under två graviditeter och mammaledigheter), det vore roligt att mäta vår sjukfrånvaro med snittet i Sverige.

Bikramyogan var häftig. Första tio minuterna ville jag gå därifrån, kombon av värme samt att djupandas var ingen höjdare men sedan kom jag in i det och jag var lycklig hela dagen efteråt. Kul! Nu är hela gänget (ej NTH) på en flight mot Marbella, Pingis och jag flyger vid 13.00 idag. Jag längtar otroligt mycket!

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00