ANNONS

Skrivbordet

/

Jag såg att ni kommenterade kring Sallys barnstol igår, det är så svårt det för Sally kräks varje gång hon sitter baklänges i bilen i mer än 10 minuter. Det resulterade i att hon inte vågar åka bil längre vilket gör livet lite knepigt. Jag provade att vända på henne för några veckor sedan och efter det kräks hon inte mer. Är det någon som har haft samma situation med sin treåring? Hur löste ni det?

Imorse när vi åt frukost tittade vi förresten på klipp från Disneyland i Paris. Det hade varit roligt att komma iväg i vår med barnen samt himla utmaning att lyckas med det själv. Jag har varit på Disneyworld och det var fantastiskt roligt, har ni erfarenheter av Paris så kommentera gärna. Idag väntar en lugn kontorsdag. En massa admin, produktmöte, lunchträning och fix inför resan imorgon.

Ny favorit, Lip oil från Clarins. Ett av mina favvomärken. 

117
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00