Löwengrip HQ – del 2

–  Sponsrat inlägg –

Vad roligt att ni gillade det förra inlägget om kontoret! Här kommer inlägg nummer två, och denna gång dyker vi in i konferensen och i ett av de små kontoren. Vi har totalt fem olika kontorsutrymmen här, i det största sitter det hela 12 personer (ett stort gäng från Löwengrip, samt Sascha & Amilia). Jag, Pingis och Simon har ett rum med egen toalett och min walk in closet. Nordic Tech House har två kontor och till längst ner har Löwengrip ett till rum där Hannah, Lina och Jeanette sitter.

Här är vårt stora konferensrum Clean (det andra kallar vi för Calm). Vi har ett höj och sänkbart konferensbord från AJ Produkter. Mattan är från Classic Collection, det är inte alla mattor som passar lika bra i ett vardagsrum som i ett konferensrum. Förvaringsmöblerna är från AJ Produkter, vi bytte handtagen och tassarna till mässing.

Taklampor och bordslampor från Globen Lighting, linnegardiner från Himla och väggarna är målade med Jotun LADY i färgen 10678 Space. 

 

Här är ett av Nordic Tech House’s rum. Från början var det tänkt att vara ett fotorum (därför två olika färger på väggarna), men vi blev något fler än vad vi trodde från början (vilket är kul) så det gjordes om till kontor. AJ Produkter har verkligen hjälpt oss att göra nya kontoret ergonomiskt. Vi har höj och sänkbara skrivbord i alla våra rum och kontorsstolar som också är snälla mot ryggen. Även ljudabsorbenterna är från AJ Produkter. Gardinerna är från Himla. Alla väggar har målats med färger från Jotun LADY. Till vänster har vi LADY 1024 Tidlös och till höger är det färgen LADY 20047 Blushing peach

–  Sponsrat inlägg –

 1. Ava skriver:

  Heja Isabella! Otroligt spännande att få följa din vardag och jag imponeras så otroligt över vad du redan åstadkommit i livet. Ska bli spännande att se vart det bär i framtiden, det vill säga, ifall du fortsätter att dela med dig i bloggen. Jag är inte säker på om jag skulle orka med att göra det, främst på grund av det chockerande stora antalet elaka kommentarer. Ni som står bakom dessa: Skäms ni inte när ni gör ner andra människor på det viset? Vare sig det är rena elakheter eller bara snörpiga dumsura kommentarer – hur orkar ni med er själva? Ni beter er som riktigt vidriga mobbare.

  Nu till min fråga – När jag scrollar ner i bloggen tar det alltid stopp efter ca 4 inlägg och sedan kommer det inget mer. Kan alltså inte läsa äldre inlägg. Har testat att stänga av och på adblocker (det fastnar alltid precis efter en annons). Går detta att komma runt?

   1. Samma här. På mobilen (Iphone 7)

  1. Ana skriver:

   Enig, veldig kjedelig at det stopper etter et par innlegg!,

  1. HANNAH skriver:

   Håller med dig ava! Skärmsudden åker fram ibland när man läser :/

   Jag har samma men kommer runt det genom att ”dra till” uppåt istället för neråt på skärmen, du vet när man vill uppdatera typ instagram så drar du ju neråt på skärmen men på denna bloggen drar jag uppåt i nederkant och då kommer prickar som laddar tidigare inlägg. Hoppas du förstår min krångliga förklaring 😛

 2. Agnes skriver:

  Hej! Som jag har sett påpekats tidigare så syns endast första bilden i inläggen om man läser via bloglovin. Går detta att göra något åt? Det vore toppen!

 3. Mq skriver:

  Vem är det som är ansvarig för arbetsmiljön? Det är inte mycket som är ergonomiskt. Visst är det bra med höj och sänkbara skrivbord. Men det är nästan på den nivån att har man det inte så är det konstigt. Hur har man annars tänk med medarbetarnas arbetsmiljö?

  Sedan om arbetsmiljön är utifrån Nordic Tech House’s rum så saknas bodde arbetsbelysning. Skrivbordslampa. Men även att det inte är ergonomiskt att arbeta mot en liten skärm.

  1. Lägg till det lilla rummet med 4 platser då iaf enligt bild det inte har tillräckligt utrymme mellan stolarna rygg/rygg. Undrar även över ventilationen i det rummet. Bra skrivet, att ha en väl fungerade arbetsmiljö är ju en självklarhet hos seriösa företag. Men antar att ytlighet/okunskap går före i detta fall.

   1. Li skriver:

    Det är ju en snygg arbetsplats, det kan ingen förneka. Men håller med om ergonomin i det hela. Man borde kunna få till en snygg arbetsplats som samtidigt är ergonomisk. Det kanske tar lite längre tid, men det är bättre i förlängningen att lägga tid på hur alla arbetsplatser ska fungera för personerna som jobbar där.

  1. Mikaela skriver:

   Hahahahahahahahahaa

  1. Ylva skriver:

   Jag skrev ett jättelångt inlägg om detta igår men det försvann innan jag hunnit posta och då orkade jag inte göra om. Men jag har absolut tänkt på samma sak!
   Bara för att man inreder vanliga hem betyder det inte att man är bra på ergonomi och synergonomi och det blir ganska tydligt här. Isabella, för att undvika en massa onödig ohälsa och rehabilitering som kommer kosta dina företag en massa pengar, ta in hjälp som är expert på arbetsmiljö! Till exempel fattas det externa skärmar och tangentbord till lap topsen, bänkskivor som är vita reflekterar alldeles för mycket ljus så de ska man undvika (hur snygga de än är) och det saknas punktbelysning (minst, vi ser ju inte allmänbelysningen). Sen kan man komplettera med ergonomiska datahjälpmedel som tex mouse trapper, ståmattor för avlastning, avskärmning från dagsljus, ljudabsorbenter osv.

 4. M skriver:

  Jag har använt LCC:s produkter regelbundet sedan 2015, men det är först nu på senaste tiden jag börjar sålla bort produkter hemma som är djurtestade och jag kan inte hitta någonstans på LCC hemsida ang. om ni testar på djur? Snälla säg att ni inte gör det, vill så gärna fortsätta använda era produkter eftersom att era produkter är de enda(!) som passar min hud och hy…

  Kram

  1. Anna skriver:

   Hej! Inga produkter tillverkade i Sverige får vara testade på djur. Mig veterligen är LCC tillverkat i Sverige och bör då inte vara djurtestat.

  1. Anna skriver:

   Hej! Inga produkter tillverkade i Sverige får vara testade på djur. Mig veterligen är LCC tillverkat i Sverige och bör då inte vara djurtestat.

  1. Malin skriver:

   @M – LCC:s produkter är inte djurtestade. Jag har ställt frågan en gång, Isabella svarade nej 🙂

  1. Louisa skriver:

   Enligt lag får inga produkter djurtestas inom EU. Tittade även igenom Löwengrips hemsida.. där står det under fliken: Om oss- vanliga frågor: att dom ej är testade på djur:)

  1. Lina skriver:

   Från hemsidans ”vanliga frågor”: Är Löwengrip Care & Colors produkter testade på djur?
   Nej, Löwengrip Care & Colors produkter är inte testade på djur.

 5. Carro skriver:

  Ergonomiskt? Nja, inte när ni inte har stora skärmar. Det sliter något enormt att sitta framför en liten laptopskärm framåtlutad hela dagen.

  1. Maria skriver:

   Tänkte det samma Carro. Jag hade inte kunnat jobba så någon längre stund.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..