ANNONS

Löwengrip HQ – del 2

/

–  Sponsrat inlägg –

Vad roligt att ni gillade det förra inlägget om kontoret! Här kommer inlägg nummer två, och denna gång dyker vi in i konferensen och i ett av de små kontoren. Vi har totalt fem olika kontorsutrymmen här, i det största sitter det hela 12 personer (ett stort gäng från Löwengrip, samt Sascha & Amilia). Jag, Pingis och Simon har ett rum med egen toalett och min walk in closet. Nordic Tech House har två kontor och till längst ner har Löwengrip ett till rum där Hannah, Lina och Jeanette sitter.

Här är vårt stora konferensrum Clean (det andra kallar vi för Calm). Vi har ett höj och sänkbart konferensbord från AJ Produkter. Mattan är från Classic Collection, det är inte alla mattor som passar lika bra i ett vardagsrum som i ett konferensrum. Förvaringsmöblerna är från AJ Produkter, vi bytte handtagen och tassarna till mässing.

Taklampor och bordslampor från Globen Lighting, linnegardiner från Himla och väggarna är målade med Jotun LADY i färgen 10678 Space. 

 

Här är ett av Nordic Tech House’s rum. Från början var det tänkt att vara ett fotorum (därför två olika färger på väggarna), men vi blev något fler än vad vi trodde från början (vilket är kul) så det gjordes om till kontor. AJ Produkter har verkligen hjälpt oss att göra nya kontoret ergonomiskt. Vi har höj och sänkbara skrivbord i alla våra rum och kontorsstolar som också är snälla mot ryggen. Även ljudabsorbenterna är från AJ Produkter. Gardinerna är från Himla. Alla väggar har målats med färger från Jotun LADY. Till vänster har vi LADY 1024 Tidlös och till höger är det färgen LADY 20047 Blushing peach

–  Sponsrat inlägg –

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00