Teamresa

Imorse vaknade vi upp till ett rejält vinterlandskap, så fint! Barnen och jag gick upp extra tidigt för att hinna äta frukost i lugn och ro. Vi kokade ägg och rostade bröd. Vår morgonstund är så viktig, jag har alltid lagt tid på att starta morgonen bra och det är en tradition jag vill att barnen också ska ta med sig. När jag lämnade de på förskolan halv nio tog de på sina hjälmar direkt och gick ut i backen för att åka pulka med alla kompisar. Drömdag!

Nu är jag på kontoret och ska kicka igång veckan med alla företag. Vi har bara två vanliga kontorsdagar för på onsdag åker hela gänget till Marbella! Vi var där i mars förra året också:

Då bodde vi på det fantastiska hotellet Marbella Club, nu blir det systerhotellet Puento Romano. Där har jag aldrig bott så det ska bli roligt. Vi kommer att ha middag på onsdagen och konferens hela torsdagen. Flyget hem går på fredag och jag hämtar barnen på lördag, mysigt med helg ihop. Hur som helst känner jag mig lycklig och har en väldigt bra vecka framför mig!

 1. Emma skriver:

  Frågan är om det är du eller personal som kokar ägg? Vi vill veta!!!

  1. Sofia skriver:

   Och varför skulle det vara viktigt för dig att veta vem som kokar ägg? 😂 känner du att det tillför något meningsfullt i ditt liv?

 2. Cenedra skriver:

  Låter super härligt! Så kul för barnen också med all snö, det var ju verkligen dröm när man var liten!

 3. Ååh vad härligt!! Ha det helt fantastiskt!!

 4. Anna skriver:

  Fascinerande tydligt hur unga alla är på företaget om man lägger en konferens sportlovsveckan. På de flesta andra arbetsplatser skulle det aldrig ske eftersom många har barn och därför är bortresta eller bara lediga med familjen. 🙂

  1. Lil skriver:

   Barnen har kanske en pappa också 🙂 mina föräldrar har iallafall aldrig kunnat ta ledigt båda två bara för att det är sportlov

   1. Anna skriver:

    Men alltså lever ni i en bubbla som inte förstår?

    1. Isabellas företag ligger i Sthlm och här är sportlovet denna vecka.

    2. En konferens planeras väl utifrån när det funkar bra på olika sätt. Och om många i personalen har barn så är det ju olämpligt att kräva att de ska åka utomlands då.

    3. Så nej det är inte självklart för alla att få ledigt. Men en normal arbetsgivare där många har skolbarn skulle inte lägga en konferens sportlovsveckan. För att man vill att folk ska kunna följa med, och kunna kombinera arbetsliv och familjeliv. Fullständigt självklart för alla utom er uppenbarligen.

    4. Det är inte akutvård vi pratar om här utan kontorsjobb. Där dolk oftast kan ta ledigt en del lov.

    4. Kan tillägga att vi bor i en förort till Sthlm. Mina barn går på lågstadiet. I årskurs ett var kanske max en tredjedel av barnen anmälda till fritids under lovet. Så uppenbarligen är många lediga!

  1. MH skriver:

   Varför inte? Det är ordinarie arbetstid även på sportlovet. Kanske kan du få semester beviljad om verksamheten tillåter det. Men nä, annars får du jobba oavsett om du har barn eller inte. Världen stannar inte för att det är sportlov.

  1. Belle skriver:

   Men tror du på riktigt att alla på företaget kan få ledigt bara för att det är sportlov? Dessutom har inte alla barn – oavsett hur gammal man är.

  1. Kajsa skriver:

   I Stockholm är sportlovet v. 8
   I Norrland v. 9
   I södra Sverige v.7

   Konstig kommentar för övrigt.

   1. Cecilia skriver:

    Sportlovet är vecka 9 i Stockholm

   1. Ida skriver:

    Vecka 8 nere i Skåne iaf…

   1. Jenny M skriver:

    Norrland v.9? Jag bor i Umeå och här är det iaf v. 10.

   1. Johanna skriver:

    Fel Kajsa…
    Sthlm har tex nu, v 9. Mina barns kusiner kommer ner från Sthlm denna veckan. Vi bor i södra sverige och hade sportlov förra veckan, v 8.

   1. mossan skriver:

    Nej.. Sthlm har nu v.9 tillsammans med iaf oss andra i Mälardalen också. ”Norrland” har v10.. Skåne har haft. 🙂

   1. Hela Mälardalen har inte vecka 9. Uppsala/Enköping har alltid haft vecka 8.

   1. Therese skriver:

    Jag bor I Helsingborg (Södra Sverige) och vi har INte sportlov v. . Dock v. 8

  1. Marika skriver:

   Hahaha tror inte mina föräldrar var lediga en enda gång bara för att det var skollov.

  1. Vi har sportlov v 10 i södra Norrland.

  1. Hannah skriver:

   Vilken lyxtanke att tro att alla föräldrar kan vara lediga bara för att det är lov i skolan. En del föräldrar måste jobba ändå.

  1. Hej Jennifer. Får jag fråga vart på Kuba du ska? Jag ska ev dit i sommar och är lite nyfiken på hur man bäst få tag i boende och vad som är bra att tänka på☺. Har du varit där innan?

   1. Sandra skriver:

    Hej Victoria! Jag är inte Jennifer men har varit på Kuba. Första natten bokade vi hotell i Havanna för att vara säkra på att få boende. Ungefär lika dyrt som i Sverige. Efter det bokade vi rum hos kubaner som hyr ut. Tror det heter något som la casa eller liknande och kostar ca 300 kr/natt. Eftersom internet inte finns för gemene man så bokade vi på plats. Vi hade köpt en turistguide av lonely planet som handlade om Kuba. Väldigt hjälpsamt. Speciellt eftersom man inte kan googla sig till något 😉. Kuba är fantastiskt vackert men tyvärr väldigt dysfunktionellt. Det mesta är krångligare än vad man är van vid om man inte åker till Varadero, som är enbart för turister. Men då missar man ju väldigt mycket av landet. Det var ändå väldigt spännande att se hur det är att vara i ett kommunistiskt land, även om det knappast något man önskar ska hända här.

   1. Tack snälla Sandra för svar. Det var gulligt av dig att svara😊. Jag har också hört om dessa rum som man kan hyra billigt. Smart att boka den första natten i Havanna om man flyger dit. Så kommer jag också att göra om jag åker dit. Spännande att åka dit med 2 barn känner jag…som är vana vid en helt annan standard och service😂. Varadeo ser väldigt fint ut på bilderna!
    Tack igen för svar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..