ANNONS

Teamresa

/

Imorse vaknade vi upp till ett rejält vinterlandskap, så fint! Barnen och jag gick upp extra tidigt för att hinna äta frukost i lugn och ro. Vi kokade ägg och rostade bröd. Vår morgonstund är så viktig, jag har alltid lagt tid på att starta morgonen bra och det är en tradition jag vill att barnen också ska ta med sig. När jag lämnade de på förskolan halv nio tog de på sina hjälmar direkt och gick ut i backen för att åka pulka med alla kompisar. Drömdag!

Nu är jag på kontoret och ska kicka igång veckan med alla företag. Vi har bara två vanliga kontorsdagar för på onsdag åker hela gänget till Marbella! Vi var där i mars förra året också:

Då bodde vi på det fantastiska hotellet Marbella Club, nu blir det systerhotellet Puento Romano. Där har jag aldrig bott så det ska bli roligt. Vi kommer att ha middag på onsdagen och konferens hela torsdagen. Flyget hem går på fredag och jag hämtar barnen på lördag, mysigt med helg ihop. Hur som helst känner jag mig lycklig och har en väldigt bra vecka framför mig!

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00