Skjorta + jeans

Jag fick en liten dipp av energi mitt under dagen, trots fyra koppar kaffe idag. Sally var vaken en del inatt. Jag brukar inte gå över tre koppar med kaffe. Jag har några no no’s i min vardag efter att jag fick magsår 2012. Inte för många koppar bryggkaffe, hellre ta en espresso eller en kopp té. Fler regler är att alltid stanna upp under dagen och se till att jag andas ordentligt med magen. Jag tar micropauser och gör det. Men sedan har jag blivit bättre på att inte få upp stressnivån i kroppen. Förut kunde den skjuta i höjden så att jag fick magsmärtor och tunnelseende.

Idag är det väldigt sällan jag känner av det. Jag är betydligt hårdare med min kalender så att jag inte hamnar efter samt att säga nej. Rent prestationsmässigt kan jag ju ha sämre och bättre dagar men jag reflekterar inte mycket kring det, bättre att jag är igång än att jag låser mig.

Skjorta Gant (adlink), jeans från & Other Stories (adlink) och klackar Flattered

Sprillans ny modell, så fina!

Efter lunch medverkade jag i Schulman Show, alltid lika spännande att träffa Alex. Avsnittet kommer ut i mars. Nu väntar sista mötet och sedan ska jag hämta barnen!

 1. Åh , ser så mysigt ut när du sitter där i soffan! Och otroligt vacker är du också!

 2. Johanna skriver:

  Du är vacker som en dag men de där skorna är förskräckliga… Tur att smaken är som baken!

  1. Jessica skriver:

   Jag älskar skorna!!

 3. Camilla skriver:

  Hej, jag har följt din blogg länge och du är en sann inpirationskälla men idag dök en bild upp i din instastory där man ser att båda dina barn sitter framåtvända i bilen. Du når ut till så väldigt många och inte minst för dina egna barns säkerhet så sätt barnen (åtminstone Sally) bakåtvänd. Forskningen visar på att bakåtvänd åkande är så mycket säkrare!! Jag har själv jobbat med barn med funktionsnedsättningar efter traumatiska hjätnskador och kan man på något sätt minska risken för en sådan skada så är det värt allt åksjukeillamående i världen (säger en med kräkfobi).

 4. Anna skriver:

  Brukar aldrig skriva men snälla sätt dina barn (iaf Sally) i en bakåtvänd bilbarnstol!! Helt idiotiskt att sitta framåtvänd och vara så ung. Om hon blir åksjuk är en bagatell jämfört med vad som händer med henne om du krockar eller blir påkörd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..