ANNONS

Skjorta + jeans

/

Jag fick en liten dipp av energi mitt under dagen, trots fyra koppar kaffe idag. Sally var vaken en del inatt. Jag brukar inte gå över tre koppar med kaffe. Jag har några no no’s i min vardag efter att jag fick magsår 2012. Inte för många koppar bryggkaffe, hellre ta en espresso eller en kopp té. Fler regler är att alltid stanna upp under dagen och se till att jag andas ordentligt med magen. Jag tar micropauser och gör det. Men sedan har jag blivit bättre på att inte få upp stressnivån i kroppen. Förut kunde den skjuta i höjden så att jag fick magsmärtor och tunnelseende.

Idag är det väldigt sällan jag känner av det. Jag är betydligt hårdare med min kalender så att jag inte hamnar efter samt att säga nej. Rent prestationsmässigt kan jag ju ha sämre och bättre dagar men jag reflekterar inte mycket kring det, bättre att jag är igång än att jag låser mig.

Skjorta Gant (adlink), jeans från & Other Stories (adlink) och klackar Flattered

Sprillans ny modell, så fina!

Efter lunch medverkade jag i Schulman Show, alltid lika spännande att träffa Alex. Avsnittet kommer ut i mars. Nu väntar sista mötet och sedan ska jag hämta barnen!

48
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00