Söndagen

Ljuvliga söndag! Jag vaknade upp vid åtta, gick och tränade och sedan väntade brunch på Hotell Skeppsholmen. Maten var i samma nivå som Oaxen Slip. Fantastiskt gott och så vacker miljö, rekommenderar er verkligen att gå dit.

Så gott med fattiga riddare. Jag älskar när dagarna går på denna repeat. Vara med barnen, jobba, ut och äta med vänner, träna, läsa och bruncha. Nu ska jag hämta upp barnen och ha en mysig eftermiddag.

 1. elin skriver:

  Håller med om skorna! Det finns snygga boots också som skulle passa outfiten lite mer. 🙂
  Det ser lite roligt ut (tycker jag) med snö, minusgrader, en varm härlig kappa och öppna skor till!

 2. Gamze skriver:

  Åh, den modellen på byxor var länge sedan man såg! Blev sugen på ett par till våren!

 3. Anni skriver:

  Varför går du så ofta i vårskor mitt i vintern? Du måste ju frysa om fötterna

  1. malle skriver:

   Själv har jag aldrig ägt ett par vinterskor och jag fryser inte så antagligen gör inte hon heller det.

 4. Glasväggen, snyggt 😍

 5. johanna skriver:

  men åh fryser du inte om fötterna? känns himla kallt, men kanske bara är jag som är frusen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..