Kreativ kväll

Jag har en kreativ kväll! Det måste vara balansen i helgen som gör att hjärnan flödar av kreativa saker. Jag kläckte ur mig en enkel med rolig affärsidé under brunchen så ikväll har jag bollat den med mina kollegor i Nordic Tech House. Det är så coolt att ha startat ett bolag som kan förvalta alla idéer jag/vi har. Nordic Tech House är ju en digital accelerator för bolag och det är lyxigt när jag kan stoppa in mina egna idéer och se de växa. Får jag medhåll från mina medgrundare kör vi på och startar det nya företaget. Så pepp!

En annan kreativ del i mig har dels varit på möbeljakt, kläder och googlat frisyrer/uppsättningar. Gällande inredning vill jag ha ett runt bord istället för mitt enorma i trä samt andra stolar. Dessutom har kärat ner mig i detta snitt på en klänning:

Vackra Diana. Får fråga Elin snällt om inte Stylein kan hitta på något liknade. Det är såå fint med det raka vid bysten. Nu ska jag göra en kopp te och fortsätta klura på bolagsidéen. Tänkte krypa ner bland barnen tidigt ikväll. Dom sover i min säng. Älskar det.

 1. Helena skriver:

  Om du tänkt sälja ditt nuvarande bord + stolar får du gärna säga till 🙂
  Får jag med mig min sambo så är jag väldigt intresserad!

 2. Vi har baddräkter med samma skärning, det är så otroligt snyggt och smickrande både när man har en liten byst och en stor =)

  /Nathalie på Underverk1, Hammarby Sjöstad-Stockholm

 3. Mimmie skriver:

  Du är en sån himla bra förebild 👌🏻 Kämpa på !

 4. Pia skriver:

  Verkligen snygga klänningar. Och kul att kunna se sina idéer gå i lås, du är priviligierad!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..