ANNONS

Kreativ kväll

/

Jag har en kreativ kväll! Det måste vara balansen i helgen som gör att hjärnan flödar av kreativa saker. Jag kläckte ur mig en enkel med rolig affärsidé under brunchen så ikväll har jag bollat den med mina kollegor i Nordic Tech House. Det är så coolt att ha startat ett bolag som kan förvalta alla idéer jag/vi har. Nordic Tech House är ju en digital accelerator för bolag och det är lyxigt när jag kan stoppa in mina egna idéer och se de växa. Får jag medhåll från mina medgrundare kör vi på och startar det nya företaget. Så pepp!

En annan kreativ del i mig har dels varit på möbeljakt, kläder och googlat frisyrer/uppsättningar. Gällande inredning vill jag ha ett runt bord istället för mitt enorma i trä samt andra stolar. Dessutom har kärat ner mig i detta snitt på en klänning:

Vackra Diana. Får fråga Elin snällt om inte Stylein kan hitta på något liknade. Det är såå fint med det raka vid bysten. Nu ska jag göra en kopp te och fortsätta klura på bolagsidéen. Tänkte krypa ner bland barnen tidigt ikväll. Dom sover i min säng. Älskar det.

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00