Bästa underkläderna jag har testat

Något som alltid gör mig lycklig är när kvinnor väljer att starta eget. Att få lyssna in stora ambitioner och få stötta längs vägen. Idag åt jag lunch hos Faye och Jacob utanför stan. Faye har startat ett eget underklädesmärke som heter Lace Laboratory! De påminner lite om Hanky Panky men kvalitén är betydligt bättre samt att de kostar mindre. Jag har bytt ut alla mina undies till Lace trosor nu. Jag är helt såld! Dom sitter fantastiskt på och känns otroligt lyxiga.

Jag älskar idéen med att ha en påse till trosorna. När jag reser använder jag alltid en dustbag för skor till mina underkläder men nu har jag denna.

Så fina nyanser. Heja dig Faye! Hoppas att du tar världen med storm nu. Ni kan spana in Lace Laboratory här.

Efter blåbärspajen fick jag mata deras får, dom var mysiga och förvånansvärt tama (se film på instastory). Nästa gång får barnen hänga på, Sally och Gillis hade älskat det.

 1. M skriver:

  Urdumt av dig att rekommendera detta, särskilt med tanke på att du bland flera andra produkter valt att satsa på en intim-serie, det vet ju varenda jäkel att string och andra trosor gjorda i typ spets/lycra/polyester är rena döden för fiffi?!

 2. Ly skriver:

  Jag får krupp av att läsa de fejkade recensionerna på alla trosor.
  Ska man fejka recensioner kan man ju göra det snyggt. Troligt att detta nya icke omtalade företag får 5/5 och utropstecken! i alla lyriska kommentarer över ”perfekt isblå färg” m.m
  Skämskudde

 3. Sara skriver:

  Detta är en trosa som ser ut som vilken stringtrosa som helst och som går att köpas i de flesta klädbutiker. Och denna trosa finns i 7 olika färger. Jag förstår inte varför du säger underkläder när det är egentligen handlar om en stringtrosa?! Underkläder tänker jag ska vara några olika trosmodeller plus behå. Hursom, så hoppas jag att det går bra för dem. Jag blir förvånad att man kan bli självförsörjande på en sådan fattig businessidé.

  1. Mikaela skriver:

   Och Happysocks såldes precis för lite över 700 miljoner kroner och det är ju bara en ”fattig” strumpidé. Allting går

 4. Annika skriver:

  Finns lika fina, men mycket billigare, trosor på Lindex.

 5. SR skriver:

  Stör mig på det otroligt torra försöket att vara rolig, eller vad som nu är grejen, angående leveranserna.
  ”Lace Laboratory is using PostNord with tracking number and your package will be delivered directly to you mail box, depending on if your post man likes you or not. If not, the package will be delivered to your local access point.”
  Att ett paket som måste hämtas via ombud beror på om brevbäraren tycker om dig eller inte, så jävla lågt. Jag förutsätter att företaget ser till att paketera ALLA försändelser, även om man beställer 30 par trosor, så att det går in även i de minsta postfacken på lägenhetsdörrar osv. Eller skicka 10 små paket istället för ett stort trots fraktkostnad bara för att passa alla postfack. Annars är det snarare Lace Laboratory som inte tycker om kunden.
  Nä, där tappade det företaget sin chans till min respekt iaf.

  1. Issa skriver:

   Fast alltså va? Så gör inget företag, vore ju helt sjukt onödigt att paketera i flera små paket för att det ska passa allas brevlådor. De flesta av oss förstår nog att när paketet är lite större så får man hämta det hos närmsta postombud 🙂

   1. SR skriver:

    Såklart tycker jag inte att de ska skicka på det sättet, det var bara att vända på det de skrivit för att visa hur puckat jag tycker det är. Jag menar bara att det är sjukt av ett seriöst företag att säga att paketen alltid levereras till brevlådan, om det inte är så att brevbäraren inte tycker om personen – då måste man hämta på ombud. Jag menar det handlar ju inte om brevbäraren utan om vad dom skickar för paket. För att kunna garantera att man får det i brevlådan måste man ju skicka paket som får plats i alla typer av brevlådor. Jag tyckte bara det var osmakligt att som seriöst företag skriva så om brevbärarna eftersom det är företagets paket som styr var det hamnar. Hoppas jag var tydligare nu vad jag menade, har såklart inget emot att hämta på ombud, det fattar ju alla att det är så vid större paket. Jag tycker bara det var plumpt skrivet om brevbäraren.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..