ANNONS

Bästa underkläderna jag har testat

/

Något som alltid gör mig lycklig är när kvinnor väljer att starta eget. Att få lyssna in stora ambitioner och få stötta längs vägen. Idag åt jag lunch hos Faye och Jacob utanför stan. Faye har startat ett eget underklädesmärke som heter Lace Laboratory! De påminner lite om Hanky Panky men kvalitén är betydligt bättre samt att de kostar mindre. Jag har bytt ut alla mina undies till Lace trosor nu. Jag är helt såld! Dom sitter fantastiskt på och känns otroligt lyxiga.

Jag älskar idéen med att ha en påse till trosorna. När jag reser använder jag alltid en dustbag för skor till mina underkläder men nu har jag denna.

Så fina nyanser. Heja dig Faye! Hoppas att du tar världen med storm nu. Ni kan spana in Lace Laboratory här.

Efter blåbärspajen fick jag mata deras får, dom var mysiga och förvånansvärt tama (se film på instastory). Nästa gång får barnen hänga på, Sally och Gillis hade älskat det.

77
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00