ANNONS

Viktiga personer

/

Fredag idag! Något som jag är tacksam över är mitt team. Inte bara anställda i bolag utan alla runt om som jag har blivit väldigt trygg med under åren. Som Johan som sköter all redovisning och ekonomi, Ludvig som är min advokat sedan många år och hjälper mig med alla förhandlingar, fotograf Martin som plåtar alla större tidningsuppdrag och kampanjer. Jag är så tacksam över Emelie som gör mig fin varje dag. Lina som bokar alla bolagens resor, det är ett jätteuppdrag med tanke på hur alla reser. Allt rullar på så smidigt idag tack vare dessa fantastiska människor.

Jag tror att det kan vara svårt att ta in för er som inte är här på dagarna men vi börjar bli en rätt stor apparat. Vi behöver ett starkt team runt omkring oss också som personerna som jag nämnde ovan (det finns flera). För mig som började i tonåren med bolagen och inte haft en mentor har det varit guld värt att hitta nyckelpersoner som jag kan lita på till 100%.

Dagens outfit från Gina Tricot ,både topp och byxa (adlinks). Nu ska jag gå och köpa mellanmål, sedan har jag möten fram till 18.00 och då väntar After Work här på kontoret med hela teamet. Vid åtta väntar tjejmiddag ute. Härlig fredag!

40
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00