Min torsdag

Varierad dag idag, skönhet blandat med finanser. Hann förbi min frisör Nathalie på Creative Headz och satte om mina Hair talk och från lunch och framåt har jag suttit och gått igenom ekonomi med bästa Johan. Han har skött min redovisning sedan många år tillbaka och idag är han inblandad i hela bolagsfamiljen så det underlättar. Vi är idag många bolag med många delägare, det kan bli lite klurigt ibland. Jag vill ju alltid att företagen ska kunna låna pengar av varandra, det är ju fördelen när man är ett bolagsfamilj – Kunna hjälpa varandra med kassaflöde. Men då behöver det vara en riktig koncernsstruktur och idag så är det tre bolag som äger neråt, mitt och Pingis holdingbolag, mitt Löwengrip Invest och Nordic Tech House. Dock äger mitt Löwengrip Invest alla mina aktier i resten av bolagen. Hur som helst, lite knepigt men viktigt att hela tiden planera för framtiden för att kunna knoppa av bolag under tiden.

Barnen är hos O och jag ska iväg på en drink och middag. Det är smidigt att ha en walk in closet på kontoret. Tog en klänning från Ralph Lauren, klackar och skor från Chanel. Trevlig kväll!

 1. Och jag tycker det är nog rörigt med att driva företag som svensk i Finland, haha… Har förvisso enskild firma och hört att det är enklare med AB. Men inte riktigt där ännu 🙂

 2. Pia skriver:

  Jättesnygg klänning! Verkar lite rörigt med alla bolagen men du verkar ja stenkoll!!

 3. Nicole skriver:

  Så härligt med den nya designen, superfint med olika bilder. kommenterar nästan aldrig men har följt dig sen början. du är grym och en stor insperation!

  Ha en strålande dag Isabella! 🙂

  /Nicole i Oslo

 4. Hanna skriver:

  I morgon ska jag på anställningsintervju på en statlig myndighet. Ett toppjobb. Men går det ens? Ensamstående med två treåringar varav en nyss fått diabetes. Jo, sa jag till mig själv. Isabella kan och då kan jag med. Så jag testar och gör mitt bästa i morgon! Jag har inte ens sökt jobbet – de ringde mig, så allt annat vore ju dumt av mig. Håll en tumme!

  1. Therese skriver:

   Stort lycka till!! Du kommer klara det ❤️

  1. De ringde ju dig! Då är de definitivt intresserade! Lycka till imorgon och kick som ass!!
   Fint namn förresten 😉

  1. Amelia skriver:

   Lycka till! <3 <3

  1. Anja skriver:

   Hejja dig!
   Sonen fick D1 när han var 4, snart 3 år sedan.
   Med diabetes i familjen går det verkligen upp och ner, precis som med blodsockret.
   Hoppas det går bra för dig på intervjun, good luck!!

  1. Loppan skriver:

   Hanna! Jag jobbar på en statlig myndighet, och jag har tre barn varav TVÅ har diabetes. Det går! Heja dig – kör hårt!

  1. Lisa skriver:

   Lycka till!!!!!!

  1. Fick ett leende på läpparna utav denna kommentaren. Lycka till på intervjun. Håller tummarna för dig.

  1. Lycka till Hanna! Det kommer du fixa galant!

  1. Lycka till Hanna! Det kommer du fixa galant!

  1. Anneli skriver:

   Oh det låter tufft med diabetesen 😢 men det går säkert bra med stöd o hjälp från familj o vänner. Önskar dig lycka till ( har dom sökt upp sig har du säkert stor chans👍🏼👍🏼👍🏼).

  1. Heja! Lycka till och hoppas att du får jobbet!

  1. Åsa skriver:

   Lycka till!

  1. Lovisa skriver:

   Gud va roligt!! Lycka till idag 😊

  1. Jag såg din kommentar Hanna och ville bara säga lycka till! 🌸

  1. Emma skriver:

   Jag håller tummarna! Grymt jobbat!

   1. C skriver:

    Way to go girl! Break a leg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..