ANNONS

Min torsdag

/

Varierad dag idag, skönhet blandat med finanser. Hann förbi min frisör Nathalie på Creative Headz och satte om mina Hair talk och från lunch och framåt har jag suttit och gått igenom ekonomi med bästa Johan. Han har skött min redovisning sedan många år tillbaka och idag är han inblandad i hela bolagsfamiljen så det underlättar. Vi är idag många bolag med många delägare, det kan bli lite klurigt ibland. Jag vill ju alltid att företagen ska kunna låna pengar av varandra, det är ju fördelen när man är ett bolagsfamilj – Kunna hjälpa varandra med kassaflöde. Men då behöver det vara en riktig koncernsstruktur och idag så är det tre bolag som äger neråt, mitt och Pingis holdingbolag, mitt Löwengrip Invest och Nordic Tech House. Dock äger mitt Löwengrip Invest alla mina aktier i resten av bolagen. Hur som helst, lite knepigt men viktigt att hela tiden planera för framtiden för att kunna knoppa av bolag under tiden.

Barnen är hos O och jag ska iväg på en drink och middag. Det är smidigt att ha en walk in closet på kontoret. Tog en klänning från Ralph Lauren, klackar och skor från Chanel. Trevlig kväll!

45
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00