Löwengrip HQ

– Inlägget innehåller adlinks –

Som ni vet så flyttade vi (Löwengrip Invest, Löwengrip och Nordic Tech House) till nya lokaler i december. Det tog ett tag att komma i ordning med allt på våra nya 300 kvadrat, men nu är nästan allting klart! Så här har vi den första delen av resultatet, nämligen hallen och ”salongen”.

Hallen har målats i färgen LADY 5044 Blåis från Jotun, hatt och skohyllorna kommer ifrån Maze (adlink). Taklampan är från Globen Lighting.

I hallen har vi även ett stilrent sideboard från Caroline Ek som redan i entrén hjälper oss att förmedla en varumärkeskänsla för nya Löwengrip. Väggen här målades med Jotun LADY 1024 ”Tidlös”,

Efter hallen följer en stor salong där vi har möblerat med soffgrupper och soffbord från Soffadirekt. Perfekt som såväl mysigt väntrum för mötesbesökare, som härlig samlingsyta när vi firar framgång! Matta samt filtar och kuddar är från fantastiska Classic Collection. Golvlampan i hörnet är också från Globen Lighting.

Förvaringsmöblerna som snyggt och effektivt förvarar hundratals LCC-produkter kommer från AJ produkter.Även detta rum är målat med Jotun LADY Tidlös ”1024”

Även denna snygga taklampa är från Globen Lighting!

– Inlägget innehåller adlinks –

 1. Emelie skriver:

  Usch vilka ruttna gamla lister. Spelar ingen roll hur mycket grått och mässing man kör, basen känns så ovårdad.

 2. Emma skriver:

  Har du träffat Viktor Lindbäck som driver Resize Design? Vad tycker du om konceptet med Resize Design? Skulle vara kul att höra:-)

 3. Anna skriver:

  Har problem att se bilderna från din blog o bloglovin. Ser bara första bilden och sen måste jag gå in på orginalinlägget för stt se resten. Tänkte bara berätta, om det skulle vara någon bugg 🙂

 4. Felicia skriver:

  Var är soff borden ifrån:)???

 5. Emilie skriver:

  Hvor er den beige kåpen ifra ?
  Klem Emilie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..