ANNONS

Löwengrip HQ

/

– Inlägget innehåller adlinks –

Som ni vet så flyttade vi (Löwengrip Invest, Löwengrip och Nordic Tech House) till nya lokaler i december. Det tog ett tag att komma i ordning med allt på våra nya 300 kvadrat, men nu är nästan allting klart! Så här har vi den första delen av resultatet, nämligen hallen och ”salongen”.

Hallen har målats i färgen LADY 5044 Blåis från Jotun, hatt och skohyllorna kommer ifrån Maze (adlink). Taklampan är från Globen Lighting.

I hallen har vi även ett stilrent sideboard från Caroline Ek som redan i entrén hjälper oss att förmedla en varumärkeskänsla för nya Löwengrip. Väggen här målades med Jotun LADY 1024 ”Tidlös”,

Efter hallen följer en stor salong där vi har möblerat med soffgrupper och soffbord från Soffadirekt. Perfekt som såväl mysigt väntrum för mötesbesökare, som härlig samlingsyta när vi firar framgång! Matta samt filtar och kuddar är från fantastiska Classic Collection. Golvlampan i hörnet är också från Globen Lighting.

Förvaringsmöblerna som snyggt och effektivt förvarar hundratals LCC-produkter kommer från AJ produkter.Även detta rum är målat med Jotun LADY Tidlös ”1024”

Även denna snygga taklampa är från Globen Lighting!

– Inlägget innehåller adlinks –

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00