ANNONS

Galadags!

/

Jag har glömt att visa er några bilder från veckan när jag besökte Styleins ateljé på Södermalm. Jag ska på ett spännande event i mars och det är verkligen en dröm att kunna få kläder uppsytt såhär efter mina mått. På Elle-galan blev det en klänning i svart siden och denna gång blir det i vitt och utan axelband. Jag älskar längden som är mitt på smalbenet. Jag gillar ju tidlösa klassiska plagg men den längden är trendig just nu och det är kul med någon detalj som visar det tidstypiska när man ser på bilder framöver.

Tack för tipset om wonderbra förresten. Jag har provat freebra tidigare, ni vet den som är lite geléaktig men den höll aldrig bysten uppe när man väl började svettas. Ett tips som jag tidigare kört under åren är att tejpa bysten med silvertejp men det är inte direkt det mest bekväma alternativet. En sak man kan garantera är att kroppen blir 100% fjunfri när man väl tar drar bort allt (aj aj aj…) :- )

Förresten, det ligger uppe en artikel om mig och Löwengrip på Breakit. Breakit håller i ett stor konferens om beauty och tech (jag är en av talarna, men jag längtar efter att få höra alla andra) den 25 april, du kan boka din biljett här!

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00