Galadags!

Jag har glömt att visa er några bilder från veckan när jag besökte Styleins ateljé på Södermalm. Jag ska på ett spännande event i mars och det är verkligen en dröm att kunna få kläder uppsytt såhär efter mina mått. På Elle-galan blev det en klänning i svart siden och denna gång blir det i vitt och utan axelband. Jag älskar längden som är mitt på smalbenet. Jag gillar ju tidlösa klassiska plagg men den längden är trendig just nu och det är kul med någon detalj som visar det tidstypiska när man ser på bilder framöver.

Tack för tipset om wonderbra förresten. Jag har provat freebra tidigare, ni vet den som är lite geléaktig men den höll aldrig bysten uppe när man väl började svettas. Ett tips som jag tidigare kört under åren är att tejpa bysten med silvertejp men det är inte direkt det mest bekväma alternativet. En sak man kan garantera är att kroppen blir 100% fjunfri när man väl tar drar bort allt (aj aj aj…) :- )

Förresten, det ligger uppe en artikel om mig och Löwengrip på Breakit. Breakit håller i ett stor konferens om beauty och tech (jag är en av talarna, men jag längtar efter att få höra alla andra) den 25 april, du kan boka din biljett här!

 1. Lacky skriver:

  Vilken fin artikel! <3

 2. Freebra har aldrig fungerat något vidare på mig heller, förstår inte hur folk har lyckats få den att hålla sig kvar? Tycker bara den ramlar av direkt, typ. Kul med gala förresten! Så roligt när man får tillfällen att klä upp sig!

 3. Mary skriver:

  Postar här också så att jag kan se svaret om någon svarar.. Någon som kan detta eller varit med om samma får gärna svara. Detta är tredje gången jag frågar. Borde vara relevant tycker man…

  Är det meningen att man inte ska kunna läsa mer än tre BLOGG-inlägg bakåt i tiden när man läser genom Google Chromes webbläsare (som är uppdaterad) från mobilen? Provar att välja arkiv eller kategori men det är likadant.. och ja, jag scrollar men det laddas inget nytt innehåll.

  1. Celine skriver:

   Scrolla ned så långt det går, vänta sedan ca 15-20 sek så börjar några prickar ladda. Vänta tills de laddat klart för att se äldre inlägg.

   Repetera för att se ännu fler inlägg.

   1. Natasja skriver:

    Fast det funkar inte. Folk säger det, men inget händer. Verkar vara fler som har samma problem även om dem srollar neråt.

   1. Mary skriver:

    Men jag har ju skrivit att jag scrollar, ska jag sitta och scrolla hela dagen eller?!? Isabella, kan inte någon tekniker svara på detta ens? Börjar bli något irriterad på alla snälla men ej behjälpliga amatörsvar.

  1. Amanda skriver:

   Har samma problem 🙁 läser från iPad och iPhone..

   1. Mary skriver:

    Tack, då kanske man inte ska kunna läsa bloggen bakåt i tiden då.

   1. Aa skriver:

    Får det inte heller att funka. Läser oxå från iPad och iPhone. Tycker ju att någon ansvarig borde kunna ta tag i detta och antingen lösa det eller berätta hur man skall göra….

  1. Mila skriver:

   Samma för mig! Jag har också ställt den frågan men inte fått något svar.

   1. Mary skriver:

    Tack, ok då vet jag hur Löwengrip hanterar teknikfrågor…. Dåligt!

  1. Ina skriver:

   Men det är ju bara att scrolla nedåt… inläggen kommer ju fram efterhand…. eller?!

   1. Mary skriver:

    Läs originalkommentaren för sjutton……

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..