ANNONS

Tidig middag

/

Barnen önskade att äta på ”japanska restaurangen” idag efter förskolan. Det är alltså vårt sushiställe. Sashimi till mig och kycklingspett till Sally och Gillis. Det är alltid roligt att hitta på saker med dom och jag märker hur barnen utvecklas i allt vi gör. Gillis fick beställa maten och sedan pratade vi om Japan. Eftersom jag är iväg mycket tittar vi ofta på världskartan och barnen undrar och jag berättar. Den engelska Nanny-kandidaten vi hade på gång blev inte av så nu klurar jag på en amerikansk aupair. Jag vill så gärna få in språket. Har ni tips på sidor?

Nu sover barnen och jag har min vanliga kvällsrutin; dusch, jobb och läsa. Kram och hörs imorgon!

107
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00