ANNONS
Integritet på Tailsweep

Isabella x Sellpy

/

– I samarbete med Sellpy – 

Jag älskar Sellpys affärsidé, därför ville jag göra något mer av mitt samarbete med Sellpy än att bara skicka dit mina plagg. Det jag får absolut mest klädfrågor kring är byggandet av en business-garderob. Tanken slog mig då, varför inte hjälpas åt tillsammans att skapa bra business-garderober? På ett sätt som är snällt mot både plånbok och miljö, tillsammans!

Från idag har jag en ny Sellpy-butik, Isabella & Friends, som inte bara säljer mina kläder utan den lyfter även fram era kläder. Hos Sellpy kan ni beställa en Isabella x Sellpy-påse, skickar in, och då finns möjligheten att ditt plagg frontas i min shop – där även mina kläder säljs! Möjligheten att fronta alla plagg finns inte men det som jag tycker känns rätt för ändamålet kommer frontas där. (Plagg som inte läggs upp i shoppen säljs självklart som vanligt på Sellpy!) När ni får hem påsen fyller ni den med era bästa business-plagg (hela och rena), Sellpy hämtar påsen och kommer sen försöka att sälja allt som värderas till mer än 50 kr. Vet du inte hur Sellpy funkar så kan du läsa instruktionerna här. Sellpy har även släppt nya funktioner, bl.a. kan man sätta egna priser på varor man säljer samt redigera och lägga till information om sakerna i annonsen. Väldigt bra!


Vad är en bra business-gardeob för mig? Snygga byxor i raka modeller, polotröjor, fina blusar, kavajer. Fina pastellfärger blandat med dova basfärger som svart, beige, grå. Men även ett par snygga jeans kan vara business. Jag älskar kostymset, sånt kan vara dyrt att köpa sånt nytt – perfekt om man skulle kunna fynda det i

Isabella & friends!

 Idag börjar jag lägga ut och fyller på successivt. Ni ser på bilderna vad som är mina saker. Tänk på att skicka in era plagg så snart som möjligt då det kommer ta några veckor innan sakerna sorterats och lagt upp till försäljning!

  Den här skjortan ligger uppe till exempel! Nu hjälper vi varandra att förnya våra business-garderober!

– I samarbete med Sellpy – 

13
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00