ANNONS

Älskade ägg

/

Åh jag är så stolt över min granne och nära vän Michaela. Hon har alltid varit fantastiskt duktig på att måla, första gången vi träffades var i hennes ateljé i huset. Michaela frågade vilken typ av konst jag föredrar hemma och jag kände mig som kusinen från landet som inte visste vad jag skulle svara. Mitt konstintresse är fortfarande outforskat men om det var något som jag kärade ner mig i hemma hos dom var det en målning av ett ägg!

Och nu har Michaela ÄNTLIGEN öppnat en webshop för alla fina målningar och jag fick äran att få hänga upp den första här hemma – Mitt älskade ägg! Metoden är att originalmålningarna först har digitaliserats och sedan trycks. Trycktekniken kallas Giclée fine art, eller Fine art printing. Pappret är tjockt, matt och gediget (300g). Konstverken kommer att finnas att beställa i en begränsad upplaga om 150 ex per storlek och signeras, numreras och stämplas. Det kommer till en början att finnas åtta olika motiv, i de två storlekarna A3 och A2. Jag har A2 som är den större storleken. Gå gärna in på Michaelagrut.com och kika på alla fina motiv, hälsningar mycket stolt vän på andra sidan staketet :- )

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00