Vi tre

Barnen och jag hade en väldigt mysig Alla Hjärtans-middag här hemma:

Lax, potatismos, chokladros och så en (halvt) rawfood-chokladkaka till efterrätt (botten var i ugnen). Dom märkte inte ens skillnad mot en vanlig kladdkaka. Sedan har vi badat, dansat och tittat på Sune. Mina barndagar är betydligt lugnare, jag uppskattar kontrasterna. Hoppas att ni har haft en bra dag! Nu ska jag ta en dusch, jobba en stund och sedan läsa.

  1. Ändå lite komiskt att ni orkar ifrågasätta och ha kommentarer om precis allt? Vem har rätt att döma eller ifrågasätta någon annan?

  2. Emelie skriver:

    Jisses, vad många otrevliga människor det verkar finnas där ute. Jag beundrar dig för att du kör ditt race ändå, trots alla som tycker och tänker kring precis allt du gör. Jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma och medmänniska❤️ här kommer lite kärlek!

  3. emma skriver:

    Åh, recept?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..