Rosbuketten

Jag blev rejält uppvaktad idag med den största buketten rosor jag någonsin har fått. Dom doftade helt ljuvligt. Efter det blev jag utbjuden till Matbaren för lunch. En väldig härlig Alla Hjärtans-dag minst sagt. Han jag träffar gör mig väldigt glad och harmonisk och i helgen väntar Köpenhamn tillsammans. Ser fram emot det!

Nu ska jag åka och hämta barnen!

   1. Haha.. det var nog inte ditt syfte men kan inte låta bli att skratta åt din kommentar.. 😆 Inte lätt när man vill vara dryg till varje pris 😬

  1. Det har min också gjort Annica, men imorgon är det över för mig. I alla fall för denna gång. Håll ut! Och unna dig något gott när du skrivit din tenta, det är vi värda!

 1. Elsker Valentines Day!
  Tips til København: søndagsbrunch på hotell D’Angleterre, middag på Llama, morgenmad på Cafe Norden og smørbrød på Sankt Annæ, GOD TUR!

 2. Vilken underbar bukett och vad härligt med en helg i Köpenhamn! Ha så mysigt!

  Ps. säg till dina utvecklare att det inte går att läsa din blogg via firefox (däremot fungerar det felfritt via chrome). (jag kör ubuntu 17.04 som os om det spelar roll).

  Kram!

  1. Den bilden fick åtminstone jag, av största delen av tiden med Odd. Perfekt, lycklig och älskad. Nu var det inte så, bara en kuliss vi fick se. Säkert äkta nu. Och inte bara ett försök att sälja blogg.

   1. Haha, alla dessa kommentarer om att «bare googla». Tycker jag ser det hela tiden. Ni som skriver detta fatter inte att det framstår som oerhört creepy och det ni gör är att tipsa om att ta del i skvaller? Är det inte betre att fråga den det gäller?

   2. Alltså, om man är så nyfiken att man absolut måste ha ett namn är det inte svårt att ta reda på, eftersom personen som frågar i kommentarsfält (som hon ändå inte kommer att svara på) uppenbarligen är intresserad av skvaller annars hade de inte frågat. Jag läste det i misstag på typ Nöjesguiden eller nåt, så jäkla creepy är det inte. Plus att hon själv har lagt ut ledtrådar sedan i somras.

 3. Åh, tror ni skulle gilla Spisehuset 5C i Köttbyn, allt är ekologisk och närproducerat. Det är en intim restaurang, med superbra mat.

 4. Har en business vs. Beteende fråga jag skulle vilja ha svar på om du har tid och möjlighet. Är praktikant på mitt drömjobb och har en del kontakter utanför kontoret som är involverade i de ämnet jag jobbar inom. I helgen var jag på fest och träffade en av influencerna vi samarbetar med (via gemensamma vänner) och jag, lite påverkad av alkohol, ställde typ hundra frågor, diskuterade och skämtade – men endast för jag är SÅ intresserad av hur influencer marketing fungerar och hur han har byggt upp sitt nätverk. Nu har jag på omvägar fått höra att han har frågat varför jag var så ”på hugget” osv… det var inte alls min mening. Är bara så intresserad att folk kan nog uppfatta mig som lite väl ”på”. Har nu sån ångest över detta… borde jag be om ursäkt eller bara släppa det?

  Tacksam för svar!

  1. Ta det inte så personligt, om folk tycker och tänker kring hur du är som person så skit i det (lättare sagt än gjort? Ja). Att vara nyfiken, frågvis och ambitiös är ju du och också det som tar dig framåt, eller hur? Ändra inte på dig själv! Dessa egenskaper är det ju inget fel på (jag menar, du är ju inte otrevlig eller elak) utan du har bara haft otur att träffa på en person som inte matchar den personligheten 🙂 Lycka till!

  2. Ah spännande. Då kan man ju fråga sig varför HAN är så misstänksam.

   Det jag brukar göra när jag får ångest över sånt är att undersöka var den ångesten kommer ifrån och beror på. Är det rädsla att förlora jobbet, att ha sabbat nåt?

   Vad är det som är fel med att vara väl på? Du är den du är och designar ditt liv utifrån det. Du ska inte be om ursäkt för fem öre. Personligen älskar jag kommunikation så jag skulle nog ringt upp personen oc hsagt som det var. ”Hej jag har hört att du upplevde mig som på hugget, jag ställde en massa frågor för att jag själv är superintresserad och nyfiken på ämnet”.

   Influencerkillen behöver ta ansvar över sig själv och sina egna känslor, och kommunicera till dig om det är nåt. Du har inget att be om ursäkt för, kom ihåg det.

 5. Jag fick inget materiellt (annat än choklad jag köpt åt oss alla), men min man berättade vad det är han älskar med mig, vid matbordet, framför barnen. Hans ide.(att jag vet vad jag vill, själv hittar vägen, inte behöver honom, men vill ha honom) Sen fortsatte vi berätta vad vi älskar/gillar/uppskattar med varanda. Alla i familjen. Blev en lång o lite tårögd middag. Sånt är lycka för mig. Barnen från 9-15 år, fyra st. Samma man i 22 år.

  1. Ååh låter sjukt mysigt!! Goals!! Själv fick jag inga grejer heller men ett långt sms av min man där han beskrev ungefär som din man gjorde! Så fint!

 6. Åh va härligt, lite kärlek förtjänar alla och jag tycker det är underbart att ni ”firar”. Jag är av åsikten att man ska fira allt, stort som smått. Det är kanske därför jag har blivit event- och bröllopskoordinator.

  Puss!

 7. Vad härligt att du har hittat kärleken igen! Verkligen en jättefin bukett ❤️
  Undrade barnen vem du fått blommor av? Har du berättat för dem om din nya pojkvän? 😊
  Jag är så nyfiken på att få veta mer, hur ni träffades och sånt. Hoppas att du snart bloggar om det 😊

  1. Hon kanske kände så en gång…
   Sen kan man ju känna något ännu starkare med en annan som får det första att blekna rejält!

 8. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3glad för din skull<3<3<3<3<3<3

  nyfiken på tips på att få nys på sin prins, jag har äntligen lämnat mina flickors pappa och är nyfiken på min God Send man. Jag är kristen och ber här<

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..