ANNONS

Kär i deras pappa?

/

Klockan är inte ens halv nio men jag ska strax krypa ner bland två små varma kroppar och gå och lägga mig. Jag behöver en lång natt för återhämtning. Alltid gosigt att passa på när barnen är hemma. Vi har haft en mysig eftermiddag och kväll ihop, vi har ritat, klippt med sax och gjort en kudd-båt på golvet där vi läste och la pussel på ipaden. Men kvällens höjdpunkter har varit alla skratt och samtal. Det är så kul att kunna umgås med sina barn. Vid sex satte dom sig på barstolarna, jag gjorde te och ställde fram jordgubbar till kvällsfika.

Jag fick en tuff fråga av Gillis ikväll som jag svamlade bort svaret på. Han frågade mig om jag är kär i hans pappa. Det är jag ju inte. Men jag fick undvika min Saga-fälla (svara ett kort nej) och istället ta upp att jag älskar honom på något sätt eftersom han är deras pappa. Men jag blev obekväm och otydlig och Gillis märkte det. Jag tänker klura på något klokt och svara igen imorgon. Jag avskyr när något skaver i kommunikationen, vill att allt ska vara tydligt för Gillis och Sally.

God natt allihopa!

54
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00