Leva-själv-knep

När man bor själv med barnen får man bli kreativ. Jag får ju energi-påslag på kvällarna ibland, framför allt efter igår när man fått adrenalinkickar under dagen. När jag levde med min exman var det bara att ta på sig skorna och sticka ut. Dom dagar jag har barnen har jag försökt att yoga på kvällarna för att komma ner i varv men oftast behöver jag få springa intervaller, det är mitt bästa knep för att ”släcka ner hjärnan”. Hur som helst så har jag ordnat med ett löpband i garaget nu, dock är mitt hus rätt stort (230 kvm) och skulle barnen vakna hör jag inte dom och det är en rejäl bit bort att leta sig ner dit. Men nu är problemet löst;

… Babylarm! Så igår drog jag på Beyonce på hög volym och sprang utan att behöva oroa mig för att jag skulle missa dom. Älskar life hacks. Nu har jag precis lämnat barnen på förskolan, vi cyklade trots snön. De tycker att det är roligt. Strax väntar en förmiddag med Nordic Tech House här hemma!

 1. SPARIS skriver:

  Hade varit roligt med ett samarbete! Vi tror på ett företagande sverige och har en portal där små- och medelstora företag får tillgång till inköpsrabatter gratis. För ett mer företagande Sverige.

 2. K skriver:

  Har du inte kvar träningsredskapen i garaget?

 3. Olivia skriver:

  Hej Isabella!
  Jag läste ett gammalt inlägg på din blogg, det var för ett år sedan ungefär och jag blev förvånad över att du svarade på över hälften av kommentarerna du fick där. Det kändes så trevligt och personligt. När man läser kommentarerna på bloggen idag ser man massor av frågor från följare som ligger obesvarade, du svarar i princip aldrig längre? Jag tror det kommer vara negativt för läsarantalet och engagemanget att ignorera interaktionen med de som faktiskt besöker och följer bloggen. Kanske någon av dina medarbetare kan lägga tid på att svara (inte de allt för personliga såklart men kanske frågor om produkter, LCC, kläder osv). Det tror jag hade uppskattats bland läsarna. Då jag antar att en stor del av inkomsterna kommer från bloggen är det aldrig fel att ta hand om sina kunder, alltså läsarna.

  1. Cattis skriver:

   Tror inte att den största delen av inkomsterna kommer från bloggen längre. Oavsett så får hon satsa tiden på det som ger bäst utdelning och det är troligen lcc. Kul att det går så bra!

 4. Sara skriver:

  Prova träningsappen Runtastic Results. Styrketräning med cardio utan vikter. Jag kör hemma efter att min son har somnat. Bara att rulla it mattan i vardagsrummet 🙂

 5. Emelie skriver:

  Vet inte om min kommentar kom men men jag varnade om just det där babylarmet från Philips. Slutar fungera utan att man märker det och den varnar inte och lamporna lyser som vanligt. Den blir helt död när man lyssnar trots att allt verkar som det ska!

  1. Maria O skriver:

   Kanske det är något fel på ditt larm, vårt funkar perfekt och har gjort det i flera år!

   1. Tina skriver:

    Den låter ”helt död” när man dragit ner ”sensitivity”-knappen till lägsta. Då hör man bara om barnet tex börjar skrika. Den brusar till en början så man hör att den fått kontakt men sen låter den inget alls – död – fast den är igång. Vi har våra på högsta sensitivity och då reagerar den på typ suckar och lite täckprassel. Kan det vara det som är kruxet för er? Tog ett tag för oss innan vi förstod detta, vi trodde att den hade gått sönder efter att sonen pillat på den.

  1. Anna skriver:

   Sensitivityknappen! (På sidan) Vi trodde också vår hade gått sönder. Jag tycker också att höra bruset är en trygghet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..