ANNONS

Leva-själv-knep

/

När man bor själv med barnen får man bli kreativ. Jag får ju energi-påslag på kvällarna ibland, framför allt efter igår när man fått adrenalinkickar under dagen. När jag levde med min exman var det bara att ta på sig skorna och sticka ut. Dom dagar jag har barnen har jag försökt att yoga på kvällarna för att komma ner i varv men oftast behöver jag få springa intervaller, det är mitt bästa knep för att ”släcka ner hjärnan”. Hur som helst så har jag ordnat med ett löpband i garaget nu, dock är mitt hus rätt stort (230 kvm) och skulle barnen vakna hör jag inte dom och det är en rejäl bit bort att leta sig ner dit. Men nu är problemet löst;

… Babylarm! Så igår drog jag på Beyonce på hög volym och sprang utan att behöva oroa mig för att jag skulle missa dom. Älskar life hacks. Nu har jag precis lämnat barnen på förskolan, vi cyklade trots snön. De tycker att det är roligt. Strax väntar en förmiddag med Nordic Tech House här hemma!

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00